18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αύριο Τετάρτη το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με τον βίο του Αγίου Νεκταρίου

Αύριο Τετάρτη το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Man of God».

Η διεθνής συμπαραγωγή είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατο του Άγιου Νεκτάριου, ωστόσο η πανδημία προκάλεσε καθυστέρηση έτσι θα κυκλοφορήσει το 2021 από την Feelgood Entertainment.

Ο Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει πολύ πειστικά τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως ενώ ακόμη πρωταγωνιστούν οι Mickey Rourke, Αλεξάντερ Πετρόφ, Μαρθίλια Σβάρνα και μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι Xρήστος Λουλής, Γιάννης Στάνκογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Μάνος Γαβράς, Aλέξανδρος Μυλωνάς, Νικήτας Τσακίρογλου, Τάνια Τρύπη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, κ.α.

Η υπόθεση της ταινίας της Yelena Popovic

Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου, τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζηλοφθονία ορισμένων κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο μετά το θάνατό του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Περισσότερα Άρθρα

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Γλιτώνουν τις αυξήσεις οι ιδιοκτήτες νέων αυτοκινήτων

Τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας 2020 αναμένεται να γλιτώσουν οι ιδιοκτήτες νέων αυτοκινήτων. Ο νέος τρόπος μέτρησης των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου WLTP προκάλεσε πανικό στους ιδιοκτήτες νέων αυτοκινήτων για τα τέλη κυκλοφορίας καθώς οι αυξήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσαν το 100%. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για […]

Συλλήψεις χθες στην Κορινθία

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (23.9.2020) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (23.9.2020) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 45χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες […]