17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εξαδάκτυλος: Θα κάνουμε ένα κανονικό Πάσχα – Τι είπε για λιανεμπόριο και σχολεία (vid)

Αισιόδοξος για άνοιγμα του λιανεμπορίου στα μέσα Μαρτίου και πιο επιφυλακτικός για τα σχολεία, είναι ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ενώ εκτιμά ότι μπορεί να εορταστεί κανονικά φέτος το Πάσχα. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΠΙΣ τόνισε ότι το άνοιγμα δραστηριοτήτων θα συζητηθεί όταν ξεκινήσει να αντιστρέφεται τάση που αυτή τη στιγμή είναι είτε ήπια ανοδική, είτε στάσιμη. Τόνισε ότι για την επαναλειτουργία της αγοράς ενδεχομένως να χρειαστεί και μια εβδομάδα επιπλέον μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Ειδικά για το λιανεμπόριο εξήγησε ότι η ανησυχία των ειδικών δεν αφορά το εσωτερικό των καταστημάτων, όπου ισχύουν οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, αλλά οι εικόνες συνωστισμού που μπορεί να επικρατήσουν στην αγορά, με λαοθάλασσα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους τις ώρες αιχμής.

«Αν μπορέσουμε να παρακαμφθεί αυτό, δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΙΣ.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

σωτηρια παπαδοπουλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. δεν ήρθαν για να κάνουν δίκαιη κατανομή της φτώχειας

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΚΈΡΔΙΣΑΝ Αλήθεια δεν βαρεθήκατε να είστε τόσο αντιδεξιοί; Διαβάζω δήθεν βαθυστόχαστες αναλύσεις , λένε πως δεν κέρδισε ο Μητσοτάκης, λένε πως δεν έχασε ο Τσίπρας και γράφουν ακατάπαυστα γιατί ο λαός είπε κάτι άλλο από αυτό που τους βόλευε. Ε λοιπόν είναι ξεκάθαρο, ο λαός μίλησε και μάλιστα πολύ […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Επτά τα νέα κρούσματα

Στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού παραμένει η Αττική με 556 νέα κρούσματα ​​​​​, σε σύνολο 1.387 που ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (4/5) ο ΕΟΔΥ. Παράλληλα, ιδιαίτερα υψηλός αριθμός κρουσμάτων εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη με 181, ενώ ακολουθεί η Αιτωλοακαρνανία (61) και η Λάρισα (36). Στην Αργολίδα, εντοπίσθηκαν επτά νέα κρούσματα. Αναλυτικά: