20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Ναυπλιέων: Αίτημα παραχώρησης έκτασης 50 στρεμ. στην παραλιακή για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου και σχολείου

Επίσκεψή στη Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με σκοπό την παρουσίαση αιτήματος για παραχώρηση έκτασης 50 στρεμμάτων δίπλα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου για την ανέγερση αθλητικού κέντρου και χώρο εκπαίδευσης.

Τα οικόπεδα αυτά βρίσκονται ανάμεσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου και την ΕΑΣ

Είναι η τρίτη φορά που ο Δήμος Ναυπλιέων στέλνει σχετικό αίτημα για το συγκεκριμένο χώρο. Την πρώτη φορά απευθύνθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον τότε υπουργό κύριο Κοντονή.

Το αίτημα έφτασε μέχρι το γραφείο του υπουργού αλλά ένας ανασχηματισμός διέκοψε την πορεία του.

Επανήλθε η Δημοτική Αρχή πάλι στο υπουργείο Δικαιοσύνης με επίσκεψή του Δημάρχου στον υπουργό κύριο Τσιάρα ο οποίος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα. Μόλις οι υπηρεσίες ξεκίνησαν την εξέταση του φακέλου διαπίστωσαν ότι η ακίνητη περιουσία των φυλακών είχε περάσει στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και στη Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής.

Απευθύνθηκε λοιπόν εκ νέου με αίτημα στην γραμματεία και στην συνάντηση η οποία έγινε σε κλίμα συνεργασίας ο κύριος Κωστούρος απάντησε σε ερωτήσεις και διευκρίνισε απορίες.

Το αίτημα του Δημου Ναυπλιέων θα διαβιβαστεί και ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Η απόκτηση χώρων για αθλητισμό και εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και έχουμε την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι μπροστά μας.” τόνισε ο κύριος Κωστούρος.

 

Περισσότερα Άρθρα

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ιωάννας ένα χρόνο μετά

Ένα χρόνο ακριβώς μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη, η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της και να αποδεχτεί τη νέα ζωή της. Η 34χρονη δηλώνει αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι συνεχίζει να πονά, όμως, βρίσκει τη δύναμη να το […]

Ακόμα ένας υποψήφιος στο “Όραμα Δημιουργίας”

Υποδεχόμαστε άλλο ένα μέλος στην ομάδα μας, “Όραμα Δημιουργίας”, τον Γεώργιο Σκούφη, αστυνομικό. Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος θα συμμετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές . “Θέλω και εγώ να αφουγκράζομαι τους δημότες μας για να γίνει ο Δήμος μας υποδειγματικός”. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Γιώργος έγινε μέλος της ομάδας Όραμα Δημιουργίας, […]