24 °C Argos, GR
26 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου

Τα άστρα και τα ζώδια τι έχουν να μας πούνε;

ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04

Τροποποιήσεις που θέλει να σας προτείνει ο αγαπημένος σας θα σας βρουν απροετοίμαστους. Μέσα στην άνοιξη έρχονται συγκατοικήσεις και γάμοι!

ΤΑΥΡΟΣ  21/04 –   20/05

Έχετε αλλάξει πολλές φορές άποψη για ένα συγκεκριμένο άτομο. Προφανώς και δεν είστε ακόμη έτοιμοι για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε έκαστος το τι θέλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05 –   21/06

Εχετε όρεξη για δουλειά και ολοκλήρωση στόχων που έχουν μείνει σε μια στασιμότητα. Από τους λίγους που έχουν μείνει μόνοι αισθηματικά, κάποιοι θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06 –  22/07

Είστε το απόλυτο επίκεντρο του σύμπαντος, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον αστρολογικό θόλο. ευκαιρίες και λύσεις περνούν από μπροστά σας συνεχώς.

 ΛΕΩΝ   23/07  –  22/08

Κάποια ζητήματα μέσα στη σχέση – γάμο σας, επιτέλους, θα βρουν διέξοδο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ενώσει πολύ πιο βαθιά με τον άνθρωπό σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08 –  22/09

Ξεκινάει μια ιδανική εποχή που πολλά από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας θα τις λήξετε. Επίσης, η αισθηματική σας ζωή θα φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

 ΖΥΓΟΣ   23/09 –  22/10

Οι ρυθμοί σας θα ανέβουν και εσείς θα σκεφτείτε να ανοίξετε κάποιες διπλωματικές επικοινωνίες και πάλι με το παρελθόν. Προσοχή, μόνο, καθώς όλα έχουν αλλάξει από τότε.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ  23/10 –   22/11

Οι προτάσεις που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπό σας, ή σε αυτόν που σας αφορά, σίγουρα θα γίνουν αποδεκτές. Επίσης, σε όλα αυτά δεν χρειάζεται να εμπλέξετε τρίτους.

 ΤΟΞΟΤΗΣ   23/11 –  21/12

Τα συναισθήματά σας είναι παγωμένα, κι αυτό έχει αρχίσει και φέρνει ανισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα φανερώσουν και τις λύσεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   22/12 –  20/01

Δεν τρέφετε πια αυταπάτες. Ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε να προσφέρετε. Από τη νέα εβδομάδα, σίγουρα κάποιες παλιές σχέσεις – φιλίες θα σας αναζητήσουν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  20/01 –  19/02

Μπορεί να έχετε στο παρελθόν πληγωθεί από την αγάπη, αλλά αυτό πια σας έχει κάνει και πιο δυνατούς. Οι ημέρες του Ιχθύ θα σας φέρουν πολύ χρήμα.

 ΙΧΘΥΕΣ   20/02 –   20/03

Δεν σας χρειάζεται να επαναλάβετε και πάλι παλιές καταστάσεις για να ενεργοποιήσετε κάποιον. Το ξέρει ήδη ότι τον ψάχνετε και προσεχώς θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

137 παραβάσεις το Πάσχα για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας

«Οι συμπολίτες μας στη συντριπτική πλειοψηφία τους τήρησαν τις οδηγίες. Ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει αναπτυχθεί μια συλλογική συνείδηση υπευθυνότητας και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», τονίζει μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη […]

Ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις: Ποιοι επανεντάσσονται

Τροπολογία για τη δυνατότητα επανένταξης οφειλετών στη ρύθμιση των 100-120 δόσεων κατέθεσαν στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.   Σύμφωνα με αυτή δίνεται η δυνατότητα επανένταξης οφειλετών στις ρυθμίσεις τμηματικής καταβολής με 100 -120 δόσεις, στο ίδιο καθεστώς ρύθμισης και για την υπολειπόμενη οφειλή, εφόσον απώλεσαν το συγκεκριμένο […]