18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μπέος: «Ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που το υποσχέθηκα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4».  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σενάρια που τον συνδέουν διοικητικά με τους Θεσσαλονικείς αλλά και στον Τάσο Δουβίκα.

Αναλυτικά: 

Για τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ:

«Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

Για την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα:

«Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει  συγκεντρωμένο».

Περισσότερα Άρθρα

“Διαζύγιο” της Ένωσης Ερμιονίδας με εννέα ποδοσφαιριστές

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αλευρά, Κορνελάτο, Πούτση, Νικολόπουλο, Νικολούδη, Βασιλέρη, Γεωργακόπουλο, Σαμαρά και Γκιμούση. Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το κάθε ένα από αυτά τα παιδιά ξεχωριστά και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην αθλητική… […]