17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Ηλικιωμένος πνίγηκε παίζοντας γκολφ

Ηλικιωμένος πνίγηκε παίζοντας γκολφ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος πνίγηκε ενώ αναζητούσε ένα μπαλάκι που είχε χάσει παίζοντας γκολφ.

Ο Hermilo Jazmines εντοπίστηκε νεκρός σε μια από τις λίμνες του Golf Club στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, με όλα τα στοιχεία να συνηγορούν πως ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από ατύχημα.

Ο 74χρονος βρισκόταν με φίλους του στα γήπεδα του γκολφ, όταν έφυγε για να μαζέψει ένα μπαλάκι που είχε χάσει. Η ώρα περνούσε και ο Hermilo δεν εμφανιζόταν κάτι που κινητοποίησε τους φίλους του άτυχου άνδρα.

Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως και αφού εντόπισε τη σορό του Hermilo απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Οι ερευνητές εντόπισαν στοιχεία που δείχνουν πως ο Jasmines έπεσε στο νερό και πνίγηκε. Οι μαρτυρίες όλων ανέφεραν πως ο Jasmines είχε πάει να μαζέψει μερικές μπάλες», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Νότια Κορέα: Δύο θάνατοι και 313 κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Νότιας Κορέας (KDCA) ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες εντοπίστηκαν 313 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2, ο υψηλότερος αριθμός μολύνσεων από τον νέο κορονοϊό που έχει καταγραφεί από την 29η Αυγούστου, ενώ άλλοι δύο ασθενείς υπέκυψαν στον COVID-19. Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη Νότια […]

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Μ’ένα τραγούδι για τη νέα χρονιά, απαγγελίες ποιημάτων και ένα συγκινητικό τραγούδι από τον Πάνο Λαλιάτση, η ΕΣΛΑ έκοψε την πίτα της. Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας έλαβε θερμές ευχές για να δημιουργήσει, στη διάρκεια του 2019, νέες ευκαιρίες έκφρασης για τους νέους και τους παλαιότερους συγγραφείς, λογοτέχνες και ποιητές της Αργολίδας, αλλά και […]