18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Eπίθεση απο βόμβες μολότοφ δέχτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.


Σε εξέλιξη βρίσκεται καταδίωξη των δραστών
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ, έπειτα από καταδρομική επίθεση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, περίπου 30 άτομα κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το αστυνομικό τμήμα, πετώντας βόμβες μολότοφ, από τις οποίες προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο μοτοσικλέτες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται καταδίωξη των δραστών από τις δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι φαίνεται να κινούνται προς το Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στο Τμήμα προσήχθησαν τρείς ύποπτοι.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δήμος Ναυπλιέων ολοκληρώνει την πληρωμή των μελετών για τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Την Παρασκευή (20/12) ολοκληρώθηκε η προσκόμιση των δικαιολογητικών από το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, έτσι ώστε να μπορεί να εισπράξει το ποσό με το οποίο ο Δήμος Ναυπλιέων επιχορηγεί τον Ι.Ν. Με το ποσό αυτό το εκκλησιαστικό συμβούλιο θα μπορέσει να πληρώσει και να εξοφλήσει τις τελικές μελέτες για την αποκατάσταση του Ι.Ν. […]

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ για τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με το Γραφείο Γενικού Τουρισμού, που διοργανώνει την εκδρομή,  F A M O U S  SOTIRIOU  T R A V E L  A.E,  3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 25- ΟΜΟΝΟΙΑ,   Tel : 0030 – 210 – 5233804   Fax: 210  5234943 WWW.FAMOUSTRAVEL.GR   E-MAIL : SOTIRIOUTRAVELAGENCY@GMAIL.COM, σας καλεί να συμμετέχετε στην εκδρομή στην Τυνησία, η οποία περιληπτικά έχει ως εξής: Αναχώρηση Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 19:00 από […]