19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Covid-19: 1.386 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο στη Βραζιλία

1.386 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο στη Βραζιλία

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες ακόμη 1.386 ασθενείς με τον COVID-19 κατέληξαν, ενώ επιβεβαιώθηκαν 61.602 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Από τον Νοέμβριο η Βραζιλία πλήττεται από ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα ποσοστά μολύνσεων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Χθες, ήταν η πέμπτη συνεχή μέρα που καταγράφηκαν πάνω από 1.300 θάνατοι και περισσότερα από 60.000 κρούσματα εντός 24ωρου.

Από την αρχή της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει καταγράψει συνολικά 254.221 νεκρούς επί συνόλου 10.517.232 μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων στον πλανήτη.

Περισσότερα Άρθρα

Μεσσηνία: Τραγωδία με εργαζόμενο καθαριότητας

Τραγικό θάνατο βρήκε την Πέμπτη ένας 52χρονος εργαζόμενος του δήμου στην καθαριότητα, στην Τριφυλία, όταν καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο. Σύμφωνα με το eleftheriaonline, το δυστύχημα έγινε γύρω στις 3 το μεσημέρι στο χωριό Πρόδρομος της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνας, όταν το απορριμματοφόρο ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος ερευνώνται.

Γαλάτσι – Απάντηση ΕΛ.ΑΣ.: Ο σκύλος δάγκωσε τον αστυνομικό στο μηρό

Απάντηση στην ιδιοκτήτρια του σκύλου η οποία σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού δίνει η Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια σε δημόσια καταγγελία της είχε καταγγείλει πως το κατοικίδιο δεν ήταν επιθετικό και πως απλώς κουνούσε φιλικά την ουρά του, κάνοντας λόγω για «εν ψυχρώ δολοφονία». ΕΛ.ΑΣ.: Ο σκύλος δάγκωσε τον αστυνομικό στο μηρό – Θα απέχει […]