20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα;

Η εποχή αλλάζει και όλα τα ζώδια είναι σε κινητικότητα γύρω από τις ευκαιρίες που ήδη στρώνονται στον δρόμο τους. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, επενδύσεις αλλά και επιχειρηματικά σχέδια θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Ευχάριστο τόνο και σταθερό ρυθμό θα δώσουν συναισθηματικές επανενώσεις ζευγαριών, αλλά και νέοι έρωτες για τους εργένηδες!

 ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Οικονομικές απολαβές

Τα προβλήματά σας θα γίνουν μεγάλα πλεονεκτήματα. Με τις καλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στα οικονομικά σας θα λύσετε και τις εκκρεμότητες στον δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Ευχάριστες συζητήσεις

Αν τελικά και εσείς βλέπετε ότι είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπό σας, ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να ισορροπήσετε αμφότεροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Επαγγελματικές επιτυχίες

Κρατήστε για την αρχή κάποια πράματα για εσάς. Αφήστε λοιπόν το άτομο που σας ενδιαφέρει να κάνει την προσπάθειά του να σας κερδίσει. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Δέσμευση

Δεν έχετε καμία σκέψη και αίσθημα να επιστρέψετε πίσω στον πρώην σύντροφό σας, ειδικά μετά από όλα αυτά που περάσατε στο παρελθόν μαζί του.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Οικογενειακές αποφάσεις

Τίποτα δεν αλλάζει και δεν βελτιώνεται από μόνο του. Βλέπετε ότι άμεσα θα πρέπει να επέμβετε στη σχέση σας και να κάνετε τις πρακτικές ρυθμίσεις που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Επανασυνδέσεις συντρόφων

Ολα έχουν ένα όριο ανοχής και υπομονής. Εσείς θα πρέπει άμεσα να πείτε όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, έτσι ώστε η άλλη πλευρά να πάρει τις αποφάσεις της.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Νέα συναισθήματα

Η μνήμη σας είναι γεμάτη από τις όμορφες εικόνες του παρελθόντος και όλα αυτά τα ωραία που ζήσατε μαζί. Κάντε κάτι για να επαναληφθούν. Θα έχετε επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Εργασιακές  αλλαγές

Οι μέρες μέχρι και να λήξει ο Ιχθύς (19/03) σας δίνουν μια καλύτερη ψυχολογία και με αυτό σαν όπλο μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ασφαλείς

Η καρδιά σας έχει πολλές πληγές και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε πια να βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς και ευτυχισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Ανατροπές δεδομένων

Δεν πείθετε τελικά κανέναν  με την άνεσή σας. Η καρδιά σας είναι σίγουρα ακόμη πληγωμένη από έναν ατελέσφορο έρωτα. Κοιτάξτε το μέλλον σας μόνο!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Προσωπική εξέλιξη

Ευτυχώς και για καλή σας τύχη κάποια οικονομικά νέα που αναμένετε σας έρχονται μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες. Οι μόνοι θα δεχτούν ερωτική  κρούση από παλιότερη γνωριμία τους.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Επικοινωνίες με το παρελθόν

Αυτοί που έχουν τσακωθεί ή χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις θα καταφέρουν να μιλήσουν και να δώσουν ακόμη μια ισχυρή ευκαιρία στη σχέση τους.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

D-day η 1η Δεκεμβρίου για την οικονομία

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «μάχη της Αττικής», η οποία, κατά τους λοιμωξιολόγους αλλά και του αρμόδιους του ΕΣΥ, θα κρίνει την έκβαση του πολέμου πανελλαδικά, κυβερνητικοί παράγοντες συζητούν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν η οικονομία έτσι ώστε οι επιπτώσεις από το lockdown να είναι οι λιγότερο […]

Βρετανία-Covid-19: Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο τα ημερήσια κρούσματα

Η Βρετανία ανακοίνωσε 1.062 νέα κρούσματα κορονοϊού την Κυριακή, καταγράφοντας την υψηλότερη ημερήσια αύξηση νέων μολύνσεων COVID-19 από τα τέλη Ιουνίου, σε μια χρονική στιγμή όπου οι Αρχές επιβάλλουν νέα τοπικά lockdown σε κάποιες περιοχές και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι 1.062 άνθρωποι διαγνώστηκαν […]