16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ’ Εθνική: Συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Τετάρτη.


Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι την Κυριακή στις 28/03/2021.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκάκια στο Δρέπανο και το Βιβάρι

Μια όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπλιέων και συμπαραστάτη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου. Τοποθετήθηκαν 12 παγκάκια σε αγαπημένες διαδρομές του Δρεπάνου και του Βιβαρίου. Με την πρωτοβουλία αυτή δίνεται πλέον η δυνατότητα στους περιπατητές να ξεκουράζονται και να απολαμβάνουν την όμορφη θέα της περιοχής.

Σεισμός 6,8 ρίχτερ στην Τουρκία: Τουλάχιστον 22 νεκροί, 1.070 τραυματίες και ανυπολόγιστες καταστροφές

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τουλάχιστον 1.070 τραυματίστηκαν, από τη σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών που έπληξε την Παρασκευή την ανατολική Τουρκία, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τις 10.30 ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλειμάν Σοϊλού. Σύμφωνα με τον ίδιο 39 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από ερείπια κτιρίων, ενώ έχουν καταγραφεί περίπου 400 μετασεισμοί. […]