19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανεπιθύμητος και στην Κόρινθο ο Πέτρος Φιλιππίδης – άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του εξοχικού του.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πλέον ανεπιθύμητος και στην Κόρινθο, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό αποδεικνύουν τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στο εξοχικό του.
Ειδικότερα, οι κάτοικοι της περιοχής δεν θέλουν να δουν μπροστά τους τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος συναδέλφων του, οι οποίες έγιναν.

Συνθήματα αγανάκτησης από άγνωστους στην εξοχική κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη
Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», κάποιοι έγραψαν συνθήματα εναντίον του ηθοποιού στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας του Φιλιππίδη στο Σοφικό, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την αρρωστημένη δράση του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Προφανώς, ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε για το τι έγινε, αφού τα συνθήματα καλύφθηκαν άμεσα από μαύρη μπογιά, ώστε να μην είναι εμφανή στους περαστικούς.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το θέμα της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού απασχολεί αρκετούς ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς κάποιοι εξ αυτών είχαν εργαστεί εκεί, όμως, ο ηθοποιός σταμάτησε απότομα να πηγαίνει εκεί, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» πολλές εργασίες για την ολοκλήρωση της πολυτελούς κατοικίας.

Περισσότερα Άρθρα

Πώς θα λειτουργούν από Δευτέρα τα καταστήματα στο Άργος

Από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου τα καταστήματα στο Άργος δουλεύουν κανονικά χωρίς ραντεβού μέσα στο κατάστημα. Οι πελάτες θα στέλνουν 2 (για αγορές) και θα έχουν δύο ώρες χρόνο για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους. Τονίζουμε ότι το κλείσιμο των καταστημάτων είναι στις 20.00 εξαιτίας των συνεχιζόμενων περιοριστικών μέτρων 21:00 με 5:00 το πρωί. Προσωρινό ωράριο […]

Ελένη Καρούντζου: «Η Τρίπολη πλημμυρίζει με χρώμα και μουσική»

Την πρόταση της δημοτικής αρχής για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις παρουσίασε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, σήμερα το μεσημέρι. Η πρόταση θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού τόνισε ότι το «μότο» των αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι «Η Τρίπολη πλημμυρίζει με χρώμα και μουσική». […]