18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με άνδρα που τον έριξαν σε ρεματιά

Θρίλερ με άνδρα που τον έριξαν σε ρεματιά στον Θεολόγο

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στη Φθιώτιδα. Ένας νέος άνδρας από την Αταλάντη βρέθηκε τραυματισμένος στην περιοχή “Λυκόρεμα” στον Θεολόγο. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάποιος τον άκουσε τα ξημερώματα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ της Αταλάντης, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού ο νεαρός ήταν πεσμένος σε μια ρεματιά σε βάθος 40 μέτρων περίπου και ήταν δύσκολη η ανάσυρσή του. Τελικά στις 7:30΄το πρωί οι πυροσβέστες της Αταλάντης κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο άνδρα και να τον ανεβάσουν με το φορείο πάνω στο δρόμο όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ήταν πάρα πολύ εξασθενημένος, αφού πρέπει να ήταν πεσμένος στη ρεματιά όλη τη νύχτα και εκτός από τα χτυπήματα που έφερε, πάλεψε και με τη παγωνιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε εκεί έπειτα από καβγά και φέρεται ότι κάποιοι τον πέταξαν στη ρεματιά. Όλα αυτά βέβαια θα εξακριβωθούν τις επόμενες ώρες από την αστυνομία και το ΑΤ Αταλάντης που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος τη νύχτα στη ρεματιά του Θεολόγου στη Λοκρίδα.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Περισσότερα Άρθρα

28η Οκτωβρίου 1940-Αφιέρωμα: Όταν η Ελλάδα «πλήγωνε» τους Ιταλούς (vid)

Μέρα εθνική υπερηφάνειας η σημερινή, με το μεγαλοπρεπές «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά και του ελληνικού λαού απέναντι στο τελεσίγραφο των Ιταλών. Ακολούθησαν οι μεγάλες νίκες των στρατιωτών μας στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας και η απόκρουση της ιταλικής επίθεσης. Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Έλληνες και Ιταλοί δεν αναμετρήθηκαν ποτέ ξανά στο πεδίο […]

Νεκρή η 34χρονη Ελένη Κώστα απο τον Πύργο – Σώθηκε το μωρό της, εκείνη δεν τα κατάφερε.

Η Ελένη Κώστα, κάτοικος Πύργου, «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής μόλις στα 34 της στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το χαμογελαστό κορίτσι που ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο του Πύργου. […]