19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση αυτοκινήτων στην οδό Άργους – Ναυπλίου

Σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην επαρχιακή οδό Άργους – Ναυπλίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα οχήματα συγκρούστηκαν στην διασταύρωση Τσεκρέκου, όταν το ένα από αυτά εξήλθε από τον δρόμο του Αργολικού και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Άργους Ναυπλίου.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο σημειώνονται τακτικά ακόμα και σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Ναυπλίου

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 15ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο

Στις 23 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 15ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος σε συνδιοργάνωση, του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους-Μυκηνών, του Συλλόγου  Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας (μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας συλλόγων λαϊκού μαζικού αθλητισμού – υπέρ αποστάσεων), του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας, του  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα αγωνίσματα: ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 21 χιλ. με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων – […]

Στους 153 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό – Κατέληξε ασθενής στο ΝΙΜΤΣ

Σε 153 ανέρχεται πλέον ο απολογισμός των νεκρών εξαιτίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς έχασε τη ζωή του ακόμα ένας ασθενής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για νοσηλευόμενο με COVID-19 στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, ο οποίος ήταν 88 ετών.