17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πα(τέρας) κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του.«Το ονειρευόμουν από όταν ήταν 10 ετών»


Ο πατέρας κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες του κόρες ηλικίας 13 και 16 ετών στο σπίτι τους στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η μια από τις δύο κόρες δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε τη φρίκη σε έναν φίλο της.

Η εξομολόγηση αυτή υποχρέωσε τον Νικολάι, όπως είναι το όνομα του διεστραμμένου πατέρα, να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του στη σύζυγό του.
«Μου είπε πως “το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που θα παντρευόμουν και θα γεννιόταν η κόρη μου ότι θα περίμενα μέχρι να μεγαλώσει και θα ήμουν ο πρώτος που θα τη βίαζα”» είπε η μητέρα στους αστυνομικούς προσθέτοντας ότι ο Νικολάι της αποκάλυψε ότι είχε αυτό την ιδέα από τη στιγμή που η μεγάλη τους κόρη έγινε 10 ετών.
O πα(τέρας) που βίαζε τις δύο του κορες στην Ουκρανία
Ο πατέρας έλεγε στα κορίτσια του ότι «αυτό είναι το μικρό μας μυστικό» απειλώντας τα παράλληλα ότι θα τους κάνει κακό αν πουν το παραμικρό.

Η μεγαλύτερη κόρη του Νικολάι, μάλιστα, προσπάθησε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω της φρίκης που βίωνε.
Ο Νικολάι τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 15 ετών.

Περισσότερα Άρθρα

Επιστροφή έξι παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία

Με επιχείρηση υπό την ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συνδρομή προσωπικού του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής -Frontex, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Κοινή Δήλωση Ευρωπαϊκής Ενωσης -Τουρκίας, σήμερα 18 Απριλίου 2019, επιστράφηκαν έξι άνδρες παράτυποι μετανάστες, από ένας από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ιράκ, Αλγερία και Αίγυπτο. Για όλους υπήρχαν απορριπτικές αποφάσεις για χορήγηση […]