20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μη μένετε μόνο στα παλιά και σε αυτά που έγιναν. Η περίοδος αυτή θα σας φέρει μπροστά σε υπέροχα διλήμματα που θα συσχετίζονται με την καρδιά σας!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο χρόνος σας, με όλα αυτά που είστε καταπιασμένοι, δεν επαρκεί για να προσφέρετε και σε μια νέα σχέση. Ηδη κάποιος που σας αγαπάει έχει παράπονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολη η καινούργια εβδομάδα θα είναι γεμάτη με τρέξιμο και εργασιακές υποχρεώσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε και μια ιεραρχία στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τις παλιές σας ιστορίες απλώς ξεπεράστε τες. Από τη νέα εβδομάδα και μέχρι τη λήξη του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αγνοήστε τις σειρήνες από το παρελθόν και ελάτε στις προσκλήσεις τού τώρα. Εσείς οι φανατικοί εργένηδες θα έχετε προσεχώς μια ευχάριστη συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ολο το επόμενο διάστημα, και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, θα σας βάλει σε διλήμματα αλλά και δράσεις που θα έχουν κυρίως να κάνουν με την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ολα αυτά που σας έχει προτείνει το συντροφικό σας έτερο σας έχουν προβληματίσει. Ισως και να είχατε σκεφτεί την πορεία σας διαφορετικά. Δηλώστε άμεσα τις δικές σας θέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με την υπομονή και το διπλωματικό σας ταλέντο θα καταφέρετε να πάτε την καθημερινότητά σας εκεί όπου θέλετε. Πιθανόν και οι ελεύθεροι να βρουν μια νέα αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μέσα στην εργασία σας θα έχετε πολλές επιτυχίες αλλά και εξελίξεις που θα δείξουν τη συνολική σας αξία. Οι αδέσμευτοι ίσως να έρθουν πιο κοντά με κάποιον φίλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μπορεί επί του παρόντος να υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από τις αρχές της άνοιξης όλο αυτό βελτιώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει άμεσα, και προτού λήξει ο χειμώνας, να λύσετε. Σε όλα τα επόμενα βήματά σας ο σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει σθεναρά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μάλλον έχετε ανοίξει και πάλι τις πόρτες με τα παλιά, κι αυτό που θέλετε είναι να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία σε μια ερωτική σας υπόθεση που έληξε άδοξα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Νέα Κίος: Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις κατά της παραβατικότητας των ρομά

Με την παρουσία πολλών κατοίκων της Νέας Κίου και όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων στα τοπικά συμβούλια και στο Δήμο Άργους Μυκηνών βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πνευματικό Κέντρο, η ανοιχτή συνεδρίαση του συμβουλίου της κωμόπολης με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά. Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίκος Σαρηγιάννης, ενημέρωσε τους κατοίκους για όλες […]

Το Ναύπλιο υποδέχθηκε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής

Σε κλίμα κατάνυξης το Ναύπλιο υποδέχθηκε λίγο νωρίτερα την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής από τη Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Η υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Σηλυβριανής την οποία μετέφερε τιμητικά όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, έγινε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Με λιτανευτική πομπή, συνοδεία τιμητικού αγήματος ανδρών της Πυροσβεστικής […]