13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (Ανισόπεδος Κόμβος Τρίπολη Βόρεια).

Πιο συγκεκριμένα, από την 23:00 ώρα της 17.2.2021 έως και την 05:00 ώρα της 18.2.2021, στο ανωτέρω τμήμα θα πραγματοποιηθεί και στις δύο κατευθύνσεις ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας και με ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας, Νεοχωρίου, Αρτεμισίου και Τρίπολης Βόρεια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης- Άργους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Περισσότερα Άρθρα

Μέσω gov.gr οι καταγγελίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ψηφιακά καταγγελία για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο έχουν από σήμερα οι πολίτες, μετά την υπογραφή κοινής απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη. Η καταγγελία γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» και την υποενότητα «Καταγγελίες». Ειδικότερα, […]

Κοπή πίτας της ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας της ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στις 17:30 στον φιλόξενο χώρο της Παιδικής και Νεανικής Βιβλιοθήκης στο Άργος.