18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας.


Συγκεκριμένα από 05:00 ώρα, σήμερα Δευτέρα (15.2.2021) ισχύει η προσωρινή επιβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 88ο χλμ έως το 210ο χλμ, στον Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και από τον Κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτης έως το 45ο χλμ, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και την υποχρεωτική ύπαρξη αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων αναλόγων αντιολισθητικών μέσων σε όλα τα οχήματα.

Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα εκχιονιστικά μηχανήματα έργων.

Περισσότερα Άρθρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τους ιαγουάρους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στο Πικέρμι, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο των δύο ιαγουάρων. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και άλλες οργανώσεις. Το κάλεσμα: «Η Ομοσπονδία μας καλεί όλους να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία της 29ης Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 στα Σπάτα ενάντια στο Αττικό Ζωολογικό «Κήπο». Οι πρόσφατες […]

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: “Τι έκανες ρε Μάνο;”- Τα ουρλιαχτά “πάγωσαν” τη γειτονιά

Συχνές ήταν το τελευταίο διάστημα οι φασαρίες στο διαμέρισμα, στο Ατσαλένιο Ηρακλείου στην Κρήτη όπου το μεσημέρι εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, με έναν 51χρονο να μαχαιρώνει τη μητέρα του και τη δίδυμη αδελφή του, με την άτυχη 85χρονη να καταλήγει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Οι γείτονες περιγράφουν τον 51χρονο Μανόλη, ως έναν άνθρωπο που δεν […]