18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κλείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Κλείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Κλείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

 

Επείγουσα Ανακοίνωση

Με Απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, ανακοινώνουμε την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Δημοτικών παιδικών, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών για τη Δευτέρα 15/02/2021 και την Τρίτη 16/02/2021, για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών, συνεκτιμώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την επιβεβλημένη διενέργεια των μαθημάτων με ανοιχτά παράθυρα (λόγω της πανδημίας).

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

Έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 75 παρ. Ι περιπτ. στ., υποπεριπτ. 27 του Ν.3463/2006, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010,
2. Την παρ.1α του άρθρου 282 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ 87/7.6.2010, τ.Α΄,
3. Τις διατάξεις του άρθρου 4 του Π.Δ. 79/2017, ΦΕΚ Α΄, αρ. φ. 109/1-8-2017,.
4. Την πρόβλεψη της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολ. Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή.
5. Την άμεση ανάγκη προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών συνεκτιμώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την επιβεβλημένη διενέργεια των μαθημάτων με ανοιχτά παράθυρα (λόγω της πανδημίας).

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Δημοτικών παιδικών, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών για τη Δευτέρα 15/02/2021 και την Τρίτη 16/02/2021 για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών αυτών.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Καμπόσος Δημήτριος

Περισσότερα Άρθρα

Rapid test σήμερα στα Φίχτια

Rapid test πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας σήμερα την Τετάρτη 3/2 στα Φίχτια. Τα δωρεάν test γίνονται στο προαύλιο της εκκλησίας του χωριού. Ο πρόεδρος του χωριού Κωνσταντίνος Κολεβέντης ευχαριστεί του υπευθύνους της ΚΟΜΥ Αργολίδας για την συνεργασία και την συμβολή τους στην υγειονομική ασφάλεια του χωριού. Σήμερα επίσης η ΚΟΜΥ Αργολίδας θα διενεργήσει test […]

Διευκρινήσεις Χαρδαλιά για την απαγόρευση κυκλοφορίας – Τίθεται σε ισχύ απόψε στις 21:00

«Το απόλυτο στοίχημα για όλους μας είναι ο περιορισμός των μετακινήσεων, γιατί περιορίζοντας τις μετακινήσεις περιορίζουμε τη μεταφορά και μετάδοση του ιού», επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι οι επόμενες […]