19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έφυγε από την ζωή η γυναίκα του Θανάση Στάικου-θρήνος στην Ένωση Ερμιονίδας

Έφυγε από την ζωή ο προπονητής Θανάσης Στάικος-θρήνος στην Ένωση Ερμιονίδας

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας αναφέρει:

“Ημέρα θλίψης για την οικογένεια μας,ένας δικός μας άνθρωπος,ο αδερφός μας,ο φίλος μας,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μας πενθεί για τον χαμό της συζύγου του!

Εμείς σαν «παιδιά» του,σαν φίλοι του, σαν παίχτες του πενθούμε και συμπονούμε μαζί του!!! Θανάση-(Στάι)-(κοουτς) κουράγιο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια καλή ανάπαυση να έχει!

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας.”

 

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Φίλοι σήμερα είναι μια ημέρα βαθιάς θλίψης για την οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας τα λόγια αυτές τις ώρες είναι φτωχά. Η οικογένεια της ομάδας μας συντετριμμένη συμπάσχει στον πόνο της οικογένειας του προπονητή μας Θανάση Στάϊκου.

Η Νίκη μας ήταν ένα έξυπνο, ευγενικό και ευαίσθητο άτομο που πάλεψε με περίσσια υπερηφάνεια μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της για να νικήσει το θηρίο. Λυπούμαστε βαθιά για το θάνατο της, τα θερμά μας συλλυπητήρια και η ψυχή της να αναπαυθεί στη γειτονιά των αγγέλων.

Καλή ανάπαυση. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της.”

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Περισσότερα Άρθρα

Super League 2: Ρίχνει «βόμβα» ο Χαρδαλιάς – Εισηγείται αναστολή του πρωταθλήματος

Παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου φέρνουν εισήγηση για αναστολή της Super League 2 από τον Νίκο Χαρδαλιά. Οι συνεχόμενες παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου που παρατηρήθηκαν στην Super League 2, αλλά και η αδυναμία της διοργανώτριας να ελέγξει την κατάσταση αλλά και να προβεί σε κυρώσεις, φέρνει την παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με δήλωση του, ο […]

Πολεοδομικό σχέδιο για το Μάτι: Ανοίγουν δίοδοι για την παραλία -Κατεδαφίζονται 141 κτίσματα

«Σήμερα, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα το οποίο είχαμε θέσει, παρουσιάζουμε προς διαβούλευση το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το Μάτι.Το είπαμε, το κάναμε». Αυτό τόνισε ο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης για το σχέδιο το οποίο  μπήκε σε διαβούλευση. Η παρουσίαση έγινε μαζί με τον υφυπουργό Δημήτρη Οικονόμου, τους γενικούς γραμματείς Ευθύμη Μπακογιάννη και […]