25 °C Argos, GR
27 Μαΐου 2022

Τι θα διάλεγε ο Άγιος Βαλεντίνος; Σοκολατάκια, εσώρουχα ή…μεγέθυνση πέους;

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάντε στη σύντροφό σας ένα δώρο… που μετράει

Τρεις έως έξι πόντοι παραπάνω… Ο άνδρας ανταποδίδει στη γυναίκα το «δώρο» του στήθους “D”. Αν τα ενθέματα σιλικόνης κατάφεραν να «φουσκώσουν» την ερωτική ζωή εκατομμυρίων  γυναικών και των συντρόφων τους, η φαλλοπλαστική έρχεται να την ανεβάσει…σε άλλα ύψη. Στις ΗΠΑ θεωρείται ως μία από τις πιο “state-of-the-art”  επεμβάσεις, καθώς προσδίδει “status” στον άνδρα και καλύτερους οργασμούς στη γυναίκα. Σε μια εποχή, μάλιστα, που οι αισθητικές επεμβάσεις επιλέγονται ακόμη και ως…δώρα εραστών, δεν θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο με τη μεγέθυνση του πέους. Το «δώρο» του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται φέτος σε…XXL συσκευασία και μάλιστα με express παράδοση, καθώς η επέμβαση διαρκεί μόλις 45’. Και το καλύτερο: πλέον, χωρίς σημάδια και  ουλές, κάτι που θα ζήλευαν ακόμη και οι πλαστικοί χειρουργοί στήθους…

[hfe_template id='397365']

Εμπειρία στις νέες τεχνικές μεγέθυνσης πέους

Αν και με μια πρώτη ματιά φαίνεται απλή διαδικασία, η επιτυχημένη μεγέθυνση του πέους εξαρτάται συνήθως από την προσοχή στη λεπτομέρεια και την εκτεταμένη πρακτική εμπειρία. Οι έμπειροι χειρουργοί μαλακού ιστού έχουν πάντα καλά αποτελέσματα, συχνά, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους χειρουργούς που δεν έχουν αρκετή πρακτική εμπειρία. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, επάνω στις νέες, βελτιωμένες τεχνικές φαλλοπλαστικής, που εξασφαλίζουν το επιθυμητό μήκος και πάχος του πέους, χωρίς σημάδια και αντιαισθητικές ουλές.

Τι περιμένει κανείς από μια επιτυχημένη φαλλοπλαστική:

  • Αύξηση του μήκους του πέους κατά 3-6 εκατοστά.
  • Αύξηση της περιφέρειας του πέους κατά 2-3 εκατοστά.
  • Μεγέθυνση της βαλάνου κατά 30%-50%
  • Μη ορατές ουλές

Μια εξελιγμένη μέθοδος μεγέθυνσης πέους

Αρχικά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος του πέους μπορεί να μεταβληθεί ΜΟΝΟ με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλες τεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τις σελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση, αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση.

Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την μετατροπή του μεγέθους του πέους, η φαλλοπλαστική, έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε επιμήκυνση και πάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κι αυτό διότι πλέον παρεμβαίνουμε από την περιοχή του όσχεου, χρησιμοποιώντας- παράλληλα- τα πιο εξελιγμένα βιοσυνθετικά υλικά. Είναι μια σχετικά εύκολη και ασφαλής επέμβαση, αρκεί να γίνεται από έμπειρους, ειδικευμένους γιατρούς και με τις κατάλληλες ενδείξεις και αντενδείξεις.

Τόσο η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική της πάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί από 45’ έως μία ώρα, δίνοντας  αποτελέσματα μόνιμα και θεαματικά! Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος, ενώ η προσεκτική επιλογή των φαρμάκων που χορηγούνται μετά την φαλλοπλαστική, εξασφαλίζουν ταχεία επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες, φυσικά και τις σεξουαλικές.

Μικρότερη κοιλιά, μεγαλύτερο πέος

    Εάν, ωστόσο, τα χειρουργεία σας φοβίζουν, σκεφτείτε ότι υπάρχει ένας πολύ πιο «φιλικός» τρόπος να πετύχετε αύξηση του μεγέθους του πέους. Η απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς, απλά και μόνο με δίαιτα. Η αύξηση του σωματικού βάρους είναι συνηθισμένη καθώς ο άνδρας μεγαλώνει. Το λίπος συσσωρεύεται χαμηλά στην κοιλιακή χώρα, κάνοντας το πέος να φαίνεται μικρότερο. Σε ακραίες, μάλιστα, περιπτώσεις το υπερβολικό κοιλιακό λίπος μπορεί να «θάψει» το πέος. Φυσικά, αυτό είναι αναστρέψιμο. Με μια αυστηρή δίαιτα και απώλεια λίπους μπορεί κανείς να κερδίσει 2-3 εκατοστά από το «κρυμμένο» πέος. Ατυχώς, όμως, το μήκος του πέους μπορεί να μειωθεί και στην πραγματικότητα λόγω ηλικίας. Η μείωση σε μήκος και σε πάχος τυπικά δεν είναι δραματική, μπορεί όμως να είναι εμφανής. Εάν το μήκος του πέους ενός άνδρα είναι 15 εκατοστά σε στύση στην ηλικία των 30, αυτό μπορεί να μειωθεί στα 12,5 με 14 στην ηλικία των 60 ή 70.

Είναι το μέγεθος του πέους σημαντικό;

Το μέγεθος ενός πέους θα πρέπει να τροποποιείται μόνο στην περίπτωση που μπορεί να χαρακτηριστεί αντικειμενικά ως μικρό (κάτω από 11 εκατοστά σε στύση).

Στο υποκειμενικό, βέβαια, ερώτημα «εάν είναι σημαντικό το μέγεθος του πέους», προκύπτουν δύο αντικειμενικές απαντήσεις:

  • Η σεξουαλική διέγερση της γυναίκας αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των νευρικών απολήξεων του κόλπου που καταφέρθει να ερεθίσει το πέος. Άρα, όσο πιο μεγάλο είναι το πέος, τόσο περισσότερες νευρικές απολήξεις του κόλπου θα πετύχει να ερεθίσει. Κάτι που επιτυγχάνεται πιο δύσκολα με ένα μικρό πέος.
  • Ο οπτικός ερεθισμός συνιστά επίσης σημαντικό παράγοντα, από τη στιγμή που το πέος είναι το πρωταρχικό αρσενικό σεξουαλικό όργανο που παρέχει τον βασικό ερεθισμό στις γυναίκες.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ

Με απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία από αύριο, 7 Φεβρουαρίου, αίρει το εμπάργκο που είχε επιβάλει στην ΕΡΤ στις 18 Σεπτεμβρίου. Η απόφαση αυτή προφανώς δεν σχετίζεται με κάποια εντυπωσιακή αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία δυστυχώς παραμένει ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης παραβιάζοντας ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. [hfe_template […]

Δείτε από ποιες ασθένειες προστατεύει ο αυνανισμός άνδρες και γυναίκες

Αποτελεί ακόμη και στις μέρες μας θέμα ταμπού, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Ωστόσο, πέρα από τους μύθους που τον περιβάλλουν, όπως ότι προκαλεί τύφλωση, στειρότητα και συρρίκνωση των γεννητικών οργάνων, ο αυνανισμός προστατεύει από την εκδήλωση πολλών προβλημάτων υγείας. Μάλιστα, Αυστραλοί επιστήμονες σε δημοσίευσή τους στην επιστημονική πύλη «The Conversation», […]

Follow by Email