17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (11.2.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (12.2.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -5- ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -34,6- γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στο Γύθειο Λακωνίας και στην Αττική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, αντίστοιχα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -509,5- γραμμαρίων, -63- συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Τέλος, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Περισσότερα Άρθρα

Η καθιερωμένη τελετή αγιασμού του Συλλογου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” σας προσκαλεί στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στα γραφεία του συλλόγου, Γούναρη 47 στο ΄Αργος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η κ. Αγγελική Μαύρου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Πτυχιούχος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, η οποία θα μιλήσει με θέμα: « Ο […]

Οι συναντήσεις του συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει ότι ξεκινά τις συναντήσεις της η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών. Στην ομάδα συμμετέχουν ασθενείς, άντρες και γυναίκες που νοσούν τώρα ή έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 2 χρόνια. Στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να […]