18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έναρξη λειτουργίας Εμβολιαστικού Κέντρου Ερμιονίδας στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, στις 15 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου ξεκινά ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του δημάρχου :

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, έπειτα από έγκυρη ενημέρωση την οποία λάβαμε προ ολίγων λεπτών, να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινά στην Ερμιονίδα, στις 15.02.2021 ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού με εμβόλια AstraZeneca, στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια κάθε πολίτη.

Έπειτα από τις οχλήσεις μας, προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Υγείας για το σοβαρότατο θέμα του εμβολιαστικού κέντρου στην Ερμιονίδα, με επιστολές τις οποίες επισυνάπτουμε, το δίκαιο αίτημά μας αγκαλιάζεται από την Πολιτεία και γίνεται πράξη.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

 

Περισσότερα Άρθρα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-03-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία βελτίωση μετά το απόγευμα. Ανεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια. […]