8 °C Argos, GR
5 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 

Τι λένε άραγε τα ζώδια σήμερα;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μπορέσετε να δείτε πιο αναλυτικά όλα αυτά τα προβλήματα που κατά καιρούς σας παρουσιάζει το ταίρι σας και να τα αξιολογήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι σχέσεις σας με τα παλιά είναι ακόμη ενεργές και μάλλον μέσα σας τρέφετε την ελπίδα ότι μέσα από έναν ώριμο διάλογο θα έρθουν οι συνθήκες για μια επανένωση.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Χρήματα και προαγωγή σάς περιμένουν, που θα σας δικαιώσουν για τους πολύχρονους κόπους σας. Το φιλικό σας περιβάλλον ίσως και να σας βάλει σε προβληματισμό.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα καταφέρετε να λήξετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

 ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Μην αποθαρρύνεστε από μια εργασιακή αποτυχία ή έστω καθυστέρηση. Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα έρχονται νέες προσκλήσεις στο δρόμο σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν είστε από τα ζώδια που μπορούν να δεχθούν εύκολα μια συγγνώμη ή έστω να δώσουν μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

 ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Δεν ξέρετε και τόσα πολλά ακόμη για τον άνθρωπο που κρυφά αγαπάτε. Ο χρόνος και οι περιστάσεις θα σας δώσουν σύντομα τις απαντήσεις που ζητάτε.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Είστε κάτω από εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, που θα σας κάνουν να λάμψετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κυρίως στα οικονομικά σας, που θα έχουν και άνοδο.

 ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Εάν είστε έτοιμοι για να μιλήσετε στον άνθρωπό σας για επόμενα βήματα στο δεσμό σας, τότε έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να προβείτε και σε πράξεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Πολλή ένταση έχετε μέσα σας και αυτό είναι κάτι που σας κάνει ακόμη πιο παραγωγικούς στα πεδία που θέλετε. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από την εποχή των Ιχθύων.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αποκαλύψεις και παρασκήνιο θα μάθετε για κάποιο άτομο που σας αφορά. Σίγουρα δώστε και τον απαραίτητο χρόνο για να έρθουν και άλλα νεότερα στο δρόμο σας.

 ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Είστε το ζώδιο που κρατάει τα ηνία σε επανασυνδέσεις και γάμους για τις επόμενες εβδομάδες. Σίγουρα αυτήν τη φορά μην αφήσετε τους τρίτους να παρέμβουν.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Διανομή φυλλαδίων με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο,  Τετάρτη (11.9.2019),  θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς, από ένστολο αστυνομικό προσωπικό, σε Δημοτικά Σχολεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για όσους επιθυμούν λήψη πλάνων ή φωτογραφιών, ενδεικτικά θα διανεμηθούν, μεταξύ άλλων, στα εξής σχολεία των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου: Νομός Αργολίδας: 1ο  & […]

Υλικό προστασίας από τον covid-19 διαθέτει στους επαγγελματίες των ταξί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στη διάθεση προς τους επαγγελματίες των ταξί υλικού προστασίας από τη διασπορά και διάδοση του covid-19 προχωρεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ηδύ, το εν λόγω υλικό παραλήφθηκε από το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Πελοποννήσου, το οποίο και θα τα προωθήσει στα σωματεία  της κάθε Περιφερειακής Ενότητας που θα αναλάβουν τη διανομή του. Share on FacebookTweetFollow […]