18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πρόστιμα στο Άργος για παράνομη αφισοκόλληση

Πρόστιμα σε δύο γραφεία τελετών στο Άργος για παράνομη αφισοκόλληση επιβλήθηκαν από το δήμο Άργους Μυκηνών, τα οποία κολλούσαν αγγελτήρια εξόδιων ακολουθιών σε κολώνες της ΔΕΗ.

Η προσπάθεια για καθαρότερο δήμο είναι συνεχής από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Άργους Μυκηνών, που ζητά από τους πολίτες και τους επαγγελματίες, να συμβάλλουν από την πλευρά τους. Ήδη, πρόστιμα έχουν επιβληθεί και σε άλλους επαγγελματίες για παράνομη αφισοκόλληση, με την τελευταία περίπτωση να αφορά κέντρο διασκέδασης το φθινόπωρο.

Η οδηγία που έχει δοθεί από το δήμο προς τα γραφεία τελετών είναι να χρησιμοποιούν μόνο τα ειδικά ταμπλώ (των οποίων ο αριθμός θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα) και τους χώρους ανακοινώσεων των ναών και των κατά τόπους δημοτικών καταστημάτων.

Περισσότερα Άρθρα

Eurovision 2021: Ο Μανώλης Γκίνης αιφνιδίασε την EBU και έδωσε ρεκόρ στην Ελλάδα

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία στο διαγωνισμό Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ. Η χώρα μας έκανε τη… διαφορά, καθώς το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον τελικό της Eurovision, ανακοίνωσε ο 10χρονος Μανώλης Γκίνης, και έτσι έγινε ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Μανώλης Γκίνης πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας […]

Λειτουργία  λαϊκής αγοράς Κοινότητας Ναυπλίου την Τετάρτη  2/6/2021

  Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της  ΚΥΑ 33506/29-5-2021  ( ΦΕΚ 22233/ τ.Β΄)  στη λαϊκή αγορά της κοινότητας  Ναυπλίου  την Τετάρτη  2 Ιουνίου 2021 θα δραστηριοποιηθούν οι κάτωθι πωλητές :   ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ) ΑΡ. ΘΕΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΛΗΤΗ   1 ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 2 ALIKIAN TOMOR ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 3 ΔΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ […]