19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παρέμβαση Σταϊκούρα για το πρόστιμο στη γιαγιά

Δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση

Λαμία: Παρέμβαση Σταϊκούρα για το πρόστιμο στη γιαγιά

Δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση διαβεβαίωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη από τη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο Υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τους επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και όπως είπε για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας έδωσε εντολή να μην εισπραχθεί το πρόστιμο.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε στο πρόσωπο της ταλαιπωρημένης γυναίκας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της έστω και αν αυτό έγινε μετά από καταγγελία.

Δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση

Μάλιστα όπως μάθαμε επικοινώνησε ο ίδιος με την 80χρονη γυναίκα και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, ενώ της είπε ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθει στη Λαμία θα την επισκεφτεί, για να τα πουν και από κοντά.

Περισσότερα Άρθρα

Παράταση έως τις 3 Μαΐου για το Κτηματολόγιο στην Αργολίδα

Δεύτερη ευκαιρία για να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους στο Κτηματολόγιο έχουν οι ιδιοκτήτες σε 12 δήμους και 244 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας, Δράμας, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σάμου, Ικαρίας και Χίου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Κτηματολόγιο, οι ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές έχουν περιθώριο να υποβάλουν δήλωση έως […]

Εγκαίνια της νέας έκθεσης “Παιδιόθεν…” στο Ναύπλιο

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου» πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια της νέας έκθεσης “Παιδιόθεν…” στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας «Σταθμός». Την έκθεση εγκαινίασε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος παρουσία της Πρόεδρου του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος Ιωάννας Παπαντωνίου, μελών του Δ.Σ. του Ιδρύματος, της Πρόεδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη, […]