16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βραζιλία: 50.630 κρούσματα κορονοϊού και 978 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Η Βραζιλία κατέγραψε 50.630 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο και 978 θανάτους από την COVID-19, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Η χώρα αυτή της νότιας Αμερικής έχει καταγράψει συνολικά 9.497,795 κρούσματα από την αρχή της πανδημίας, ενώ ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται σε 231.012, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.

Η Βραζιλία είναι η τρίτη χώρα παγκοσμίως σε αριθμό κρουσμάτων μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία και η δεύτερη σε αριθμό θανάτων μετά τις ΗΠΑ.

Περισσότερα Άρθρα

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ, όρια και καλές επιδόσεις στο φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης

Με σιγή ενός λεπτού για το θάνατο του εμπνευστή και υποστηρικτή του φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης, Μανώλη Μανωλόπουλου και την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή και με την παρουσία της προέδρου της νέας διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης, ο αγώνας των ρίψεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τους αγώνες, στήριξε ο δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στο Στάδιο ήταν ομοσπονδιακοί […]

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Στα ύψη θάνατοι και διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.190 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Παραμένουν σε τετραψήφιο αριθμό τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, για δεύτερο 24ωρο. Την ίδια ώρα σταθεροποιείται, παρότι υψηλός, ο αριθμός των διασωληνωμένων που ανέρχεται σήμερα σε 552 ασθενείς σε ΜΕΘ Covid. Τέλος, συνεχίζεται ο αυξημένος αριθμός θανόντων από την πανδημία, που […]