15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αποτελέσματα rapid test της ΚΟΜΥ Αργολίδας σε Άργος και Πουλακίδα

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Στο Άργος πραγματοποιήθηκαν 92 τεστ και προέκυψε 1 θετικό (1,09%). Αφορά σε γυναίκα 64 ετών.

Στην Πουλακίδα, τα αποτελέσματα των 59 τεστ που πραγματοποιήθηκαν ήταν όλα αρνητικά.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΠΕ Αρκαδίας: Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος
Πραγματοποιήθηκαν 117 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Αρνητικά ήταν και τα αποτελέσματα στα 89 τεστ που έγιναν στη Μελιγού.

ΠΕ Κορινθίας: Δήμος Κορίνθου
Πραγματοποιήθηκαν 236 rapid test και προέκυψαν 4 θετικά (1,69%). Αφορούν σε έναν άνδρα και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 53 έτη.

ΠΕ Λακωνίας: Ξηροκάμπι
Πραγματοποιήθηκαν 181 τεστ και προέκυψαν 4 θετικά (2,21%). Αφορούν σε 2 αγόρια και 2 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 6 έτη.

Εν τω μεταξύ, στο Νομό Ηλείας, τα αποτελέσματα των 124 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Κυλλήνης ήταν όλα αρνητικά. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαν και τα 205 τεστ που έγιναν στην Πλατεία Ανδραβίδας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Το τελευταίο “αντίο” στον Γιάννη Σπανό (video)

Σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι του Σαββάτου φίλοι και συγγενείς του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανού του είπαν το “τελευταίο αντίο” στην γενέτειρα του στο Κιάτο. Από νωρίς το πρωί, στην εκκλησία είχαν αποσταλεί στεφάνια στη μνήμη του, από συνεργάτες, φίλους και ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν. Στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη του […]