13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παύλος Βανγκελί

Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παύλος Βανγκελί

Πέθανε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παύλος Βανγκελί. Ο 37χρονος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Είχε έρθει στην Ελλάδα το 2003 από την Αλβανία για λογαριασμό του Ποντιακού Νέας Σάντας και στη συνέχεια πήρε μεταγγραφή στον ΠΑΟΚ σε μία εποχή που ο αδελφός του Κρίστι αγωνιζόταν στον Άρη. Έπειτα, ακολούθησαν Πανσερραϊκός, Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικός, Ρόδος, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Πανηλειακός, Τρίκαλα, Αιολικός, Αήττητος Σπάτων, Αμβρυσσέας Διστόμου, Αλμυρός.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Αδελαϊδα στην Αυστραλία, όπου αγωνίστηκε αρχικά ως παίκτης και στη συνέχεια παρέμεινε ως προπονητής.

Πηγή: filahtlos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Αποκριάτικοι χοροί και δρώμενα από το εργαστήρι Ελληνικού χορού στο Ναύπλιο

Το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού του Χρήστου Λεβέντη στο Ναύπλιο, παρουσίασε δρώμενα, τραγούδια και χορούς εμπνεόμενα από τη λαϊκή παράδοση στην Πλατεία Συντάγματος. Τα παιδιά με τα κουδούνια τους και τις αποκριάτικες στολές τους χόρεψαν νησιώτικα κι άλλα τραγούδια από την Ελλάδα με θέμα την Αποκριά. Η βραδιά έκλεισε με τα κάλαντα για το καλωσόρισμα της […]

Τζένη Καρέζη – 28 χρόνια από τον θάνατό της

Η Τζένη Καρέζη ήταν δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η Ευγενία Καρπούζη, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιανουαρίου 1934. Έζησε τα παιδικά της χρόνια σε διάφορες πόλεις, ακολουθώντας τις μεταθέσεις των γονιών της που ήταν εκπαιδευτικοί. Ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Καρπούζης, ήταν μαθηματικός και η μητέρα της, Θεώνη, δασκάλα. […]