19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ανδριανός: Συνάντηση για στρεμματική ενίσχυση των παραγωγών εσπεριδοειδών λόγω COVID-19

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο με τον οποίο συζήτησε τις τεχνικές διαδικασίες της στήριξης των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνέχεια της συνάντησης που είχα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, συναντήθηκα σήμερα με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο με τον οποίο συζητήσαμε τις τεχνικές διαδικασίες για την στρεμματική στήριξη και ενίσχυση των παραγωγών εσπεριδοειδών της Αργολίδας και ιδιαίτερα των παραγωγών κλημεντίνης, ναβαλίνας και μέρλιν και λοιπόν ομφαλοφόρων, οι οποίοι πλήττονται έντονα από τις συνέπειες της πανδημίας.

Ο κ. Στρατάκος με ενημέρωσε ότι αφού ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα η τεκμηρίωση των ζημιών που υφίστανται οι παραγωγοί λόγω COVID-19 θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για τη διερεύνηση και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων για την ενίσχυση των πληγέντων».

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο στην Πατρών – Κορίνθου: Κάηκε ζευγάρι ηλικιωμένων – Τραυματίας η κόρη

Δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τροχαίο στην Πατρών – Κορίνθου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα μικρό βαν που οδηγούσε 20χρονος και μετέφερε πάγο, ανετράπη στην Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας, στο 150ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα. Δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν προσπάθησαν να το αποφύγουν και συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ειδικότερα, ένας 40χρονος […]

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στην Αργολίδα και το Ναύπλιο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου θα επισκεφθεί το Ναύπλιο. Θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Νομού Αργολίδας στην Πυργέλλα. Θα συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Κατσαρό Κωνσταντίνο. Στο ξενοδοχείο Park, Δερβενακίων 1 στο Ναύπλιο θα συναντηθεί από τις 14:30 […]