17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Έξι νέα κρούσματα εντοπίσθηκαν στην Αργολίδα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 1261 κρούσματα. Τα 21 κρούσματα κορονοϊού είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Στην Αργολίδα εντοπίσθηκαν έξι νέα κρούσματα κορονοϊού.

Έτσι η κατανομή των 1240 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα, δείχνει πως η Αττική, αλλά και η Θεσσαλονίκη είναι ξανά στο «κόκκινο». Συγκεκριμένα, στο λεκανοπέδιο ανιχνεύθηκαν 652 νέα κρούσματα, ενώ στη Θεσσαλονίκη 126.

Ταυτόχρονα διψήφιο νούμερο παρουσίαζαν οι εξής Π.Ε.: Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια, Ηράκλειο, Καρδίτσα, Κοζάνη, Κορινθία, Λακωνία, Λάρισα, Λασίθι και Χαλκιδική.

Αναλυτικά:

 

Περισσότερα Άρθρα

Ισχυρότερος ο Στεφανόπουλος έναντι του Σιδέρη; Είναι ηθικό να δίνει δουλειές της Περιφέρειας ο Τατούλης στην οικογένεια του; (βίντεο)

Δείτε τον σχολιασμό μου  από το 23 λεπτό του βίντεο και μετά για την άρση των αρμοδιοτήτων από τον Πέτρο Τατούλη σε Χειβιδόπουλο και Καλλίρη, τι σημαίνει πολιτικά για Σιδέρη και Στεφανόπουλο και βέβαια για το αν είναι ηθικό να δίνει δουλειές της Περιφέρειας ο Π.Τατούλης στην οικογένεια του. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 29-03-2019 Gepostet von […]

Δωρεά του Πολιτιστικού-Εξωραιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Κάντιας στο γηροκομείο Ναυπλίου

Οι ηλικιωμένοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του οίκου ευγηρίας Πρόνοιας “Μαρίας Κ. Ράδου” ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό -Εξωραιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας για την δωρεά της συσκευής πρεσσοθεραπείας. Πρόκειται για έναν κυκλοφορητή άκρων διακοπτόμενης συμπίεσης, που ενδείκνυται για την θεραπεία του φλεβικού οιδήματος θρομβοεμβολικών επεισοδίων. Μια συσκευή πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την κινητικότητα […]