13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ανδριανός: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πορεία των έργων του Αναβάλου

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον οποίο συζήτησε τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν την Αργολίδα.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζήτησα με τον Υφυπουργό τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν την Αργολίδα και ιδιαίτερα την πορεία υλοποίησης του μεγάλου έργου πνοής για τον τόπο μας, του Αναβάλου.

Σε ό,τι αφορά το τμήμα του έργου προς Κουτσοπόδι, Φίχτια, Μοναστηράκι, Μυκήνες, ο Υφυπουργός με ενημέρωσε ότι είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί την άνοιξη.

Σε ό,τι αφορά τα έργα προς Ερμιονίδα, προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθούν οι σχετικές απαλλοτριώσεις και το έργο να πάει προς δημοπράτηση.

Τέλος, θα γίνει παράκαμψη στο κομμάτι του έργου στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου ώστε να μην περάσει ο αγωγός μέσα από τον οικισμό».

Περισσότερα Άρθρα

Απίστευτο: Ομολόγησε ανύπαρκτο φόνο για να του… καθαρίσει η αστυνομία τον δρόμο από τα χιόνια

Ένας Ουκρανός ομολόγησε έναν ανύπαρκτο φόνο, με την ελπίδα ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που θα πήγαιναν να τον συλλάβουν θα καθάριζαν στην πορεία τους τον δρόμο από το… χιόνι. Ο κατά φαντασίαν δολοφόνος, που κατοικεί στο χωριουδάκι Γκρίμποβα Ρούντνια, στη βορειοδυτική Ουκρανία, τηλεφώνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην αστυνομία και είπε ότι μαχαίρωσε και […]

ΙΒΥΚΟΣ Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών : Ανοίγουμε το Τριώδιο

ΙΒΥΚΟΣ Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών: Ανοίγουμε το Τριώδιο Ανοίγουμε το Τριώδιο διοργανώνοντας το δεύτερο κατά σειρά Διαδικτυακό Σεμινάριο λαογραφίας με θέμα: «Λαϊκή Αποκριά και Αστικό Καρναβάλι: Μεταμφιέσεις και λαϊκά δρώμενα, απ’ την επιτέλεση στην αναπαράσταση» ✔ Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 & ώρα 19.00’μ.μ. ✔ Κόστος εγγραφής/συμμετοχής: 10€ ✔ Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής […]