13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον SARS COVID-19 στο Επιμελητήριο Αργολίδας

 

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του ότι σε συνεργασία με την η 6η ΥΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΜΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον SARS COVID-19.

Στα πλαίσια των παραπάνω ελέγχων, οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Αργολίδας, εάν το επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν το προσωπικό και τα στελέχη τους σε εξέταση επιχρίσματος ανωτέρου αναπνευστικού για PCR.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από κινητή μονάδα στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος (οδός Κορίνθου 23), την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 από τις 14:00 έως 16:00. Υπεύθυνη Επόπτρια είναι η κα Νέλλα Αικατερίνη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται με το ΑΜΚΑ τους και τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος είναι δωρεάν και προαιρετικός.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Για ένατη συνεχή χρονιά το SPORT CAMP Ναυπλίου

Με πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες ανοίγει τις πύλες του για ένατη συνεχή χρονιά το SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία, συνέπεια και γνώση για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες […]

Τι σαμποτάρει την προπόνησή σου; Δες 10 κλασσικά λάθη που κάνεις

Οτιδήποτε κι αν κάνουμε στη ζωή μας χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Κάθε τι που επιθυμούμε να πετύχουμε απαιτεί συνήθως κόπο αλλά κυρίως τρόπο! Το ίδιο συμβαίνει και στην προπόνησή μας. Έχεις βάλει ένα προπονητικό στόχο, έχεις ξεκινήσει δυναμικά να γυμνάζεσαι παρόλα αυτά βλέπεις το αποτέλεσμα να απομακρύνεται από σένα. Γράφει η Βασιλειάδου Χριστίνα, […]