13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σύλληψη ενός 43χρονου και μίας 32χρονης προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από Αθήνα και τις μετέφεραν με προορισμό την Μύκονο,


Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να εξέρχονται την 29-01-2021 από επιβατηγό πλοίο στο λιμένα Μυκόνου, o 43χρονος με Ι.Χ.Ε όχημα ενώ η 32χρονη ως πεζή.

Και οι δύο τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή συνοδού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου ακινητοποίησαν και τους δύο που κινούνταν με Ι.Χ. όχημα κατευθυνόμενοι προς το λιμένα Μυκόνου.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε η μεν 32χρονη να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα εντός λούτρινου παιχνιδιού, τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, 317,35 γραμμαρίων, ο δε 43χρονος να μεταφέρει και αυτοβούλως να παραδίδει τέσσερις αυτοσχέδιες ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες λευκή σκόνη κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,18 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά, ένα Ι.Χ. όχημα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Θα χρειαστεί κάποιες στιγμές να είστε πιο επεξηγηματικοί ή αυστηροί με τους γύρω σας. Αυτή την εποχή σίγουρα προέχουν οι δικές σας επιθυμίες και στόχοι. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μια άκρως θετική εποχή για εσάς και τα όνειρά […]