18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Διαδικτυακές προπονήσεις υψηλού επιπέδου

Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχε σε μια από τις διαδικτυακές μας προπονήσεις ο κ. Γιώργος Αλεβίζος, φίλος και συμφοιτητής του προπονητή μας κ. Χρήστου Δημούλη. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στην υδατοσφαίριση, προπονητής στις υποδομές του Ν.Ο. Βουλιαγμένης αλλά και εν ενέργεια υδατοσφαιριστής στην Τρίαινα Βούλας.

Μας τίμησε με την παρουσία του μιλώντας με τους αθλητές μας, μοιράζοντας απλόχερα γνώσεις, εμπειρίες και αναμνήσεις από την αθλητική του διαδρομή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του προπονητή των ανδρών μας κ. Λευτέρη Βούρου.

Ο κ. Αλεβίζος έλεγξε το επίπεδο φυσικής κατάστασης των αθλητών μας, διαπιστώνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου.

Τον ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε μελλοντικές συναντήσεις δια ζώσης όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ερμής Κιβερίου ξεκίνησε προετοιμασία με αγιασμό και test κορονοϊού

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Ερμή Κιβερίου για τη νέα χρονιά. Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, παρουσία του ΔΣ της ομάδας, του προπονητή και των παικτών. Η διοίκηση ευχήθηκε στους παίκτες για τη νέα χρονιά και ακολούθως ο προπονητής της ομάδας Λουκάς Κούρος ανέλυσε […]