21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη κούρσα της Ελπίδας Καρκαλάτου σήμερα στη Βιέννη

Πρεμιέρα για την Ειρήνη Βασιλείου στο μίτινγκ της Βιέννης, όπου έκανε 53.91 στα 400μ. και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να σημειώσει καλύτερες επιδόσεις.

Η έμπειρη αθλήτρια επέλεξε να περάσει σχετικά αργά τα πρώτα 200 μ., με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Παρόλα αυτά περίπου 120 μ. πριν από τον τερματισμό ανέβασε ρυθμό και τελικά τερμάτισε πρώτη στη σειρά της και έβδομη στο σύνολο.

Καλό ήταν το ντεμπούτο και της Ελπίδας Καρκαλάτου που διένυσε την απόσταση σε 54.68 – 15η θέση -, πολύ κοντά στο ατομικό της 54.51.

Η Ανδριάνα Φέρρα επέστρεψε πέρυσι στη δράση, μετά την πολυετή απουσία λόγω τραυματισμών, και φέτος στα 400 μ., όπου πέτυχε σήμερα 55.83 (19η θέση), στην πρώτη κούρσα της στην απόσταση ύστερα από τρεισήμισι χρόνια.

Πηγή: sports3.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ο Οίακας συνεχίζει με Χάρη Κουλουριώτη- Δήλωση του τεχνικού

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του Οίακα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Χάρη Κουλουριώτη, στα μονοπάτια της Α2 κατηγορίας πλέον. Η ανακοίνωση: Ο Α.Ο. Οίαξ Ναυπλίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Χάρη Κουλουριώτη. […]

Λουτράκι: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης

Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης από τις 19 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Λουτράκι, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης με τον εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Θάνο, παρουσία του […]