19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου: Σπασμένοι Φωτιστικοί Ιστοί – Κίνδυνος για τους μαθητές

Προς τον Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Ναυπλιέων.

Κε πρόεδρε

Την Παρασκευή 29/01/2021 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και μεταξύ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνεται και το θέμα : Τοποθέτηση πινακίδων περιμετρικά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου επι των οδών Αν. Φλούδα- Περικλέους- Ελ. Παπαδάκη- Νάιλς.

Εκτός όμως από το πρόβλημα των πληροφοριακών πινακίδων, που ελπίζουμε με την απόφασή σας την Παρασκευή να το λύσετε, υπάρχει και ένα άλλο πιο μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα.

Περιμετρικά του οικοδομικού τετραγώνου που στεγάζονται το 4ο Δημοτικό και το 1ο Νηπιαγωγείο που περιβάλλεται από τις οδούς Αν. Φλούδα- Περικλέους- Ελ. Παπαδάκη και Νάιλς, στα πεζοδρόμιά τους έχουν τοποθετηθεί φωτιστικοί ιστοί για δημοτικό φωτισμό.

Σας ενημερώνω ότι εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, έχουν σπάσει περιμετρικά του συγκεκριμένου οικοδομικού τετραγώνου, εννέα (9) φωτιστικοί ιστοί. Από τη θραύση αυτή το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο λειψός φωτισμός αλλά ο κίνδυνος που δημιουργείται από τα γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια που χάσκουν στα πεζοδρόμια, προστατευμένα μόνο με μία μονωτική ταινία. Συγκεκριμένα στην οδό Αν. Φλούδα είναι δύο σπασμένα, στην οδό Περικλέους είναι τρία, στην οδό Ελ. Παπαδάκη είναι δύο και στη Νάιλς είναι δύο.

Δε θέλουμε να κινδυνολογούμε θέλουμε να προλαβαίνουμε.

Στα πεζοδρόμια αυτά κυκλοφορούν μικρά παιδιά Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.

Σας καλώ να παρέμβετε άμεσα με συγκεκριμένη απόφαση της επιτροπής για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Υ.Γ. Την έγγραφη αυτή ανακοίνωση – επιστολή, αναγκαστικά τη στέλνω και στα μέσα ενημέρωσης γιατί προφορικά ή γραπτά όταν θέτω προβλήματα είναι χωρίς αποτέλεσμα. Μας αγνοείτε συστηματικά, δε μας δίνετε βήμα και χώρο να θέτουμε προβλήματα. Χρησιμοποιώ τα μέσα ενημέρωσης όχι για να προβάλλω τη δράση μου ως δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να με ακούσετε. Ελπίζω αυτή τη φορά με αυτό το τρόπο να το πετύχω.

Ναύπλιο 26-01-2021
Κώστας Γκόνης Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου

Περισσότερα Άρθρα

“Τα Ψηλά Βουνά” του Ζαχαρία Παπαντωνίου στο Ναύπλιο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: “Τα Ψηλά Βουνά” Την Δευτέρα 19 Ιουλίου στης 9 το βράδυ στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο Πρόκειται για το αθάνατο αριστούργημα του νεοέλληνα συγγραφέα Ζαχαρία Παπαντωνίου, που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη χιλιάδων Ελλήνων μαθητών, χάρη στη ζωντανή του γλώσσα και στην απλή αφήγηση. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, πλαισιωμένη από παλιούς και […]

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Καθημερινή     Πρώτο Θέμα     Real News     ΤΟ ΒΗΜΑ     Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής     Κυριακάτικη Δημοκρατία     Αυγή της Κυριακής   Το Παρόν   Κόντρα   DOCUMENTO   Μακεδονία της Κυριακής Μπαμ Δικέφαλος Αετός