20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως μέλη της αποκαλούμενης «άγουρης συμμορίας»


Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι υποχρεωτική εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους καθώς και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό.

Και οι τρεις αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Αργυρούπολης εις βάρος δυο ανήλικων, εκ των οποίων ο ένας δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι και ο άλλος ξυλοκοπήθηκε με τους δράστες να αρπάζουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα.
Όπως είπαν ήταν στην πλατεία, αλλά μόλις ξεκίνησε η συμπλοκή έφυγαν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των τριών ανήλικων, Αντώνης Mυλωνάς, δήλωσε:

«Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα, παρουσίαση μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. Πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει».

Απαντώντας σε ερώτηση για την υπερασπιστική γραμμή του εντολέα του, ανέφερε πως ο ανήλικος δεν ήταν στις ομάδες που έκαναν τα επεισόδια. Ήταν παρών στην πλατεία αλλά δεν είχε συμμετοχή κάτι που δέχθηκαν και οι δικαστικές αρχές.

Περισσότερα Άρθρα

Τα πρώτα “Covid Free” νησιά στην Ελλάδα

Τα πρώτα “Covid Free” νησιά στην Ελλάδα Αύξηση επισκεψιμότητας προσδοκούν οι νησιωτικοί προορισμοί, στους οποίους οι εμβολιασμοί κατά του Covid έχουν αγγίξει το 100% του πληθυσμού και ήδη έχουν συμπεριληφθεί στη διεθνή τουριστική ειδησεογραφία ως “Covid Free” τουριστικοί προορισμοί για το καλοκαίρι. Πρόκειται για τα μικρά κυρίως νησιά έως 1.000 κατοίκους, που το σχέδιο του […]

Σοβαρό τροχαίο χωρίς ευτυχώς συνέπειες…

Άγιο είχαν απόψε το βράδυ δυο οδηγοί αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σε πολύ σοβαρό τροχαίο στο δρόμο ‘Αργους-Ναυπλίου. Στο ύψος του super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, το ένα Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Άργος συγκρούστηκε με σφοδρότητα με άλλο Ι.Χ. που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και έστριψε σε παρακείμενο δρόμο. Πσρά τη σφροδρότητα της σύγκρουσης που φαίνεται και […]