36 °C Argos, GR
1 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων! Μια περίοδος γεμάτη από επιλογές και διλήμματα και στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σας δεδομένα.

[hfe_template id='397365']

 ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το χέρι βοηθείας του σύμπαντος είναι μόνιμα απλωμένο πάνω σας, και το νιώθετε. Αυτό θα σας δώσει και τις σωστές κατευθυντήριες για το άμεσο μέλλον σας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι πολλές επικοινωνίες που έχετε με ένα άτομο, τις τελευταίες εβδομάδες, σας έχουν φέρει σίγουρα πιο κοντά. Ενας ρομαντικός έρωτας είναι στα σκαριά.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μη λέτε πολλά στους τρίτους για τη σχέση σας, αλλά και το τι όνειρα έχετε με τον σύντροφό σας. Επίσης, στη δουλειά σας μην εμπλακείτε σε παρασκήνιο.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Στην ψυχή σας υπάρχει μια μόνιμη αγωνία για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε άτομα και τις λεπτές τους υποθέσεις. Δώστε χρόνο και χώρο σε όλους.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι ημέρες μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου θα σας δώσουν ευχάριστες ειδήσεις πάνω σε εργασία αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εχετε δημιουργήσει μια ερωτική περιέργεια σε κάποιον από τον περίγυρό σας. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο θα λάβετε και πιο συγκεκριμένες προτάσεις!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε κάτω από τους προβολείς του σύμπαντος. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τι ζητάτε από εδώ και μετά, και στις σχέσεις σας αλλά και στα επαγγελματικά σας.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη δώσετε και τόση πολλή σημασία σε σχόλια φίλων για κάποιον πρώην εραστή σας. Πιθανόν και όλο αυτό το σκηνικό να έχει ήδη στηθεί από αυτόν για να ζεστάνει και πάλι τις καταστάσεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Υπάρχουν ακόμη μέσα στην καρδιά σας κάποια αγκάθια από την παλιά σας σχέση, που ακόμη δεν έχουν βγει! Είναι στο δικό σας χέρι το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα άστρα είναι υπέρ σας και θα σας κάνουν να βγείτε από τη μονοτονία της θλίψης μέσα από κάποια έκτακτα χρήματα και ειδήσεις, που θα σας ανακουφίσουν την τσέπη.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Σας ξέρουν για την καλή σας καρδιά. Αυτό το ξέρει και κάποιος ο οποίος κινείται στα δικά σας περιβάλλοντα και έχει χτίσει έναν μεγάλο έρωτα στο μυαλό του.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

EΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός σημειώθηκε δυτικά του Κορινθιακoύ Κόλπου κοντά στην Ναύπακτο!

3 Σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Αιγιαλείας. Και οι 3 έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στην παραλιακή Κορινθία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC) η μεγαλύτερη σεισμική δόνηση σημειώθηκε 9 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ήταν μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την θαλάσσια […]

ΕΡΜΙΟΝΗ – ΜΠΙΣΤΙ : Αποκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία των πυροσβεστικών φωλιών, του αντλιοστασίου και όλης της εγκατάστασης

Σε συνέχεια της σημαντικής δωρεάς του συμπατριώτη μας οικονομολόγου-οικονομικού ελεγκτή κυρίου Δημήτρη Μάνου για την αγορά των νέων πυροσβεστικών φωλιών στο ΜΠΙΣΤΙ της Ερμιόνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη των εργασιών και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες μας, σεβόμενοι πάντα τους δωρητές και αρωγούς συμπολίτες μας […]

Follow by Email