20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (23.1.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αργολίδας, δύο (2) αλλοδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -21- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (23.1.2021) το πρωί, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού -200- κιλά αγροτικά προϊόντα (λεμόνια), τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (23.1.2021) το μεσημέρι, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθαν σε αύλιο χώρο επιχείρησης και αφαίρεσαν -2- μπαταρίες και εργαλειοθήκη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (6.12.2021) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου. Εξιχνίαση μίας […]

Νεκρός από τροχαίο στο Άργος

Ηλικιωμένος μοτοσικλετιστής που κατευθυνόταν από του Παπαμπόμπου το Μύλο προς Άργος συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί η Τροχαία Άργους.