19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πλήθος καταναλωτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


Ουρές δεκάδων ατόμων έχουν σχηματιστεί στο κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με τους καταναλωτές να βγαίνουν για τα ψώνια τους, το πρώτο Σάββατο, μετά το άνοιγμα της αγοράς.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην οδό Ερμού το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν αρκετός, ενώ ουρές σχηματίστηκαν σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που εδράζουν στο κέντρο.

Αντίστοιχες εικόνες και στο εκπτωτικό χωριό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, όπου ακούγονται συχνά ανακοινώσεις για την τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Ανάλογες σκηνές εκτυλίχθηκαν και στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και αύριο.


Θεσσαλονικείς στα καταστήματα της πόλης.

πηγη:cnngreece.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: 5ο Colloquium υποψ. διδακτόρων και μεταδιδακτορικών ερευνητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Το 5ο Colloquium των υποψ. διδακτόρων και μεταδιδακτορικών ερευνητών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στην αίθουσα “Λήδα Τασοπούλου”. Είναι ανοικτό προς το κοινό και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Δεν δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης του Colloquium και όσοι/ες […]

Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα με βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

Νέα σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός, από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, και από τα δυτικά με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες το βράδυ θα επεκταθούν ανατολικότερα και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων του νομού Αττικής και της πόλης της […]