18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα πεπραγμένα της Χειρουργικής Κλινικής Ν.Μ. Ναυπλίου

Καταγράφηκαν και δημοσιεύτηκαν τα πεπραγμένα της Χειρουργικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου. Μετά από μία σύντομη ιστορική αναδρομή της Χειρουργικής κλινικής παρουσιάζεται το κλινικό, επιστημονικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο της Κλινικής από το 2008 μέχρι σήμερα.

Η συγγραφή των πεπραγμένων αποτελεί έργο του Συντονιστή Δντή της κλινικής κου Γκανά Παναγώτη και είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αρχειακό υλικό από το έργο που έχει επιτελεστεί στη Ν/Μ Ναυπλίου. Να σημειωθεί ότι η συγγραφή πεπραγμένων δεν συνηθίζεται να γίνεται μέχρι τώρα σε επίπεδο Νομαρχιακών Νοσοκομείων.

Το έντυπο παραδόθηκε στον Υποδιοικητή της Ν/Μ Ναυπλίου κο Θεόδωρο Βασιλόπουλο και υπεβλήθη επίσημα στο Ιστορικό αρχείο της πόλης, όπου και καταχωρήθηκε επίσημα ως αρχειακό υλικό της πόλης του Ναυπλίου .

Η έκδοση του εντύπου και η επιμέλεια πραγματοποιήθηκε δωρεάν μετά από ευγενική προσφορά της τυποεκδοτικής Εταιρείας «ΙΚΟΝΑ» Ν.Γ.Χριστόπουλος ΑΕΒΕ.

Ναύπλιο 21/01/2021

 

 Παν. Γκανάς
Συντ. Δντής Χειρουργικής Κλινικής
Ν/Μ Ναυπλίου

Περισσότερα Άρθρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας από την ΕΜΥ – Πότε θα επηρεάσει την Αργολίδα

  Κακοκαιρία με την ονομασία “Ιανός” θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) που θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους. Πιο αναλυτικά έντονα φαινόμενα προβλέπονται: Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο κυρίως […]

“Χειροπέδες” σε δυο άτομα για απόπειρα κλοπής μοτέρ γεώτρησης

Συνελήφθησαν, χθες (31.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αποθήκη αγροκτήματος ημεδαπού, μοτέρ γεώτρησης χωρίς όμως να τα καταφέρουν διότι έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση […]