19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Ανοίγουν αύριο τα ραντεβού για τους εμβολιασμούς των ηλικιών 80 – 84 ετών

Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα και το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε πως από αύριο ξεκινά ο εμβολιασμός της επόμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα οι πολίτες ηλικίας από 80 έως 84 ετών μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να κανονίσουν το πότε θα εμβολιαστούν.

Πώς κλείνετε το ραντεβού;

Ο πολίτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του για εμβολιασμό, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατόπιν σύνδεσης με στοιχεία TAXIS στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr.
  • Επιβεβαιώνοντας το προτεινόμενο ραντεβού μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στον 5-ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης (13034).
  • Για τους πολίτες, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, με επίσκεψη στα ΚΕΠ ή φαρμακεία. Ο πολίτης θα λαμβάνει τον μοναδικό κωδικό-αριθμό ραντεβού, καθώς και το QR Code, ανάλογα με τον τρόπο που προγραμμάτισε το ραντεβού.

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Μελέτιος

Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 12 Φεβρουαρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Μελέτιος και Μελετία. O Μελέτιος γεννήθηκε περίπου το 310 στη Μελιτινή της Μικρής Αρμενίας. Έκανε λαμπρές σπουδές και εθεωρείτο πολύ μορφωμένος, ευσεβής και ενάρετος χριστιανός. Το 357 χειροτονήθηκε επίσκοπος Σεβαστείας και τρία χρόνια αργότερα αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας. Η […]

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

‘Υστερα από τις παραιτήσεις τριών (3) εκ των πέντε (5) εκλεγμένων μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ερμιονίδας, οι οποίες διαβιβάστηκαν τόσο στη Ν.Ε. του Νομού  όσο και στην ΕΔΕΚΑΠ, το θεσμικό όργανο παύει να υφίσταται και ως εκ τούτου θα προκηρυχθούν εκ νέου αρχαιρεσίες με σκοπό την ανάδειξη νέου οργάνου με το […]