22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ουρές εξω απο τα καταστήματα στην Ερμού για δεύτερη μερα!


Ουρές έξω από καταστήματα, πλήθος κόσμου και έντονη αστυνομική παρουσία: αυτή είναι η εικόνα που διαμορφώνεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην οδό Ερμού, όπου οι καταναλωτές έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους τώρα που άνοιξε η αγορά και μπορούν να μπουν στα μαγαζιά και να δοκιμάσουν ρούχα και παπούτσια.

Ωστόσο, οι περισσότεροι καταναλωτές φορούν μάσκες και κρατούν αποστάσεις ασφαλείας ακόμη και όσο περιμένουν στην ουρά.

Από αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας ακουγόταν μήνυμα που προέτρεπε τους πολίτες να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.
Στις ουρές αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος τόνισε ότι «ουρές θα έχουμε και είναι φυσικό αφού έχουμε περιορισμένο αριθμό ατόμων εντός των καταστημάτων. Αλλά και εκεί πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις και να τηρούνται τα μέτρα».

«Είχαμε μερική επανεκκίνηση του εμπορίου εχθές. Υπήρχαν σε κάποια καταστήματα ουρές αλλά και οι επαγγελματίες και οι συμπολίτες μας τήρησαν απόλυτα τα μέτρα. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα χτίσουμε την κίνηση, αλλά για να έχουμε διάρκεια πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα και τους κανόνες» συμπλήρωσε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στο MEGA.

πηγη:cnngreece.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κλοπή αυτοκινήτου στο Άργος

Κλοπή αυτοκινήτου σημειώθηκε στην Αργολίδα το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου και συγκεκριμένα στην πόλη του Άργους. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας citroen χρώματος ασημί κλάπηκε έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Για τον εντοπισμό του οχήματος η αστυνομία διενεργεί έρευνες στην γύρω περιοχή, ενώ πιθανολογούν πως δράστες είναι δυο ρομά, οι […]

Βραζιλία: 749 θάνατοι, 11.385 κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό σε 24 ώρες

Δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας την Τετάρτη δείχνουν ότι στη χώρα καταγράφηκαν τις προηγούμενες 24 ώρες 749 νέοι θάνατοι ασθενών που υπέκυψαν στην COVID-19 και 11.385 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Έτσι στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού αυξήθηκε σε 13.149 νεκρούς, ενώ […]