18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Ναυπλιέων: Σημαιοστολίζουμε τον Δήμο μας

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, με αφορμή τον εορτασμό για τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτήσουν σημαίαμε πρόσωπα και θεματικές της Ελληνικής Επανάστασης, σε όλα τα δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες.

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τιμά την τόλμη των ηρώων του κράτους, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, καθώς οι ήρωες δε δίστασαν να θυσιάσουν ακόμα και τη ζωή τους (πολέμησαν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους), για το καλό του έθνους.

Παράλληλα ο ΔΟΠΠΑΤ θα διανείμει σημαίες και σε όλους τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων και τοπικών διαμερισμάτων , σε   πολιτιστικούς  φορείς – συλλόγους  και στα σχολεία του Δήμου μας , προκειμένου να τις αναρτήσουν στα κτίρια τους, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2021 στη Νέα Κίο : Lemon “H απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900”

Lemon “H απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900” Δευτέρα 12 Ιουλίου, 21:30, Παραλία Νέας Κίου, δίπλα στο ποτάμι Η καθηλωτική παράσταση με τον Μελαχρινό Βελέντζα και τον Γιώργο Δρίβα στην Παραλία Νέας Κίου! Η απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα κάνει στάση στην Αργολίδα. Μια μουσικοθεατρική εμπειρία σ’ ένα two-man […]