24 °C Argos, GR
22 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο θέλει να σας ανοίξει κάποιες συζητήσεις για το παρελθόν σας, ίσως και να έχει ανάγκη να μάθει κάποια πράγματα για το τότε!

[hfe_template id='397365']

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αποφύγετε να εμπλακείτε πολύ μέσα σε τρίτες καταστάσεις-περίγυρους, που δεν ξέρετε ακόμη καλά τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους. Υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης, χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε αυτοί που σας αγαπούν όλοι και ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μάλλον ήδη έχουν πιάσει οι κεραίες σας ότι ένα συγκεκριμένο άτομο θέλει να κερδίσει την καρδιά σας, με όλους τους τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε το δίκιο με το μέρος σας, άρα ό,τι και να σας πουν, εσείς να είστε πλέον επιφυλακτικοί. Είστε το ζώδιο που εντός του Ιανουαρίου θα έχετε τις περισσότερες προτάσεις για άμεση ερωτική επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η εύνοια και η συμπάθεια που σας έχει κάποιος από την παρέα σας δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν την έχετε καταλάβει. Σίγουρα τώρα θα χρειαστεί να προσαρμόσετε και τη δική σας αντίδραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για έναν παλιό σας ερωτικό σύντροφο, αλλά και κάποιο νέο άτομο που σας πολιορκεί, θα χρειαστεί άμεσα να ανακοινωθούν, έτσι ώστε να μην πληγωθεί κάποιος που δεν φταίει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ολα αυτά που έχετε πει στον αγαπημένο σας έχουν γίνει και πράξεις. Από αυτή την  θα μπορέσετε να δείτε και ποια θα είναι τα επόμενά σας κοινά βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχετε ολοκληρώσει κάποια ζητήματα με απόλυτη επιτυχία, αλλά ακόμη δεν έχετε δει τη θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορείτε και να του μιλήσετε ευθέως.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποιος που είναι συνεργάτης ή κοινωνικός σας γνώριμος θέλει να σας εκφράσει τα συναισθήματά του, χωρίς όμως να επιζητεί κι εσείς άμεσα να του τα ανταποδώσετε στο ακέραιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει και τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ερωτική σας σχέση. Το ταίρι σας θα σας πει τελικά όλη την αλήθεια και πού είναι το πρόβλημα που σας καθυστερεί τόσους μήνες τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι σκέψεις σας είναι έτοιμες και για να γίνουν πράξεις προς το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μόνο προσοχή στους τρίτους που έχετε δίπλα σας και στους φιλικούς σας συμβουλάτορες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας μόνοι σας αισθηματικά, αλλά έχετε την απόλυτη γνώση για το τι και ποιος θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΗΓΗ: E.T.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: “Για μια προοδευτική αντιμετώπιση του Ταμείου Ανάκαμψης”

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ [hfe_template id=’397365′] καθ. Γιάννης Μανιάτης πρ. υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Από την Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας “Σύγχρονοι Δημοκράτες – Πράξεις για τη Μακεδονία”, 25.01.2021)  Α. ΠΕΝΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ 1. Μπροστά στην ιστορική ευκαιρία των χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης, απαιτείται συνολική επανεκκίνηση της χώρας, ουσιαστικά να χτίσουμε από την […]

Παρεμβάσεις καθαριότητας στο Δήμο Ναυπλιέων

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παρεμβάσεις καθαριότητας στο Δήμο Ναυπλιέων. Συγκεκριμένα σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου, τα συνεργεία του Δήμου μας προχώρησαν σε καθαρισμό των πλατειών Φιλελλήνων και Αγίου Κωνσταντίνου με το ειδικό πλυστικό μηχάνημα που διαθέτει για αυτό τον σκοπό. [hfe_template id=’397365′] Η προσπάθειά μας για να καθαρίσουμε και να ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο το Δήμο […]

Follow by Email