35 °C Argos, GR
1 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αν έχετε αποδεχθεί τη μοναξιά σας, σαν τρόπο ζωής, τότε μη σας ξενίσει αν γύρω σας περνούν ερωτευμένα ζευγάρια φίλων και συνεργατών. Ξέρετε τι φταίει!

[hfe_template id='397365']

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι μέρες και οι στιγμές είναι σημαντικές για εσάς και την προσωπική σας ζωή. Εχουν γίνει πολλά και πρέπει να σταθείτε υποστηρικτικά σε αυτά που εσείς πρεσβεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι προσωπικές προκλήσεις που σας έρχονται από τον πρώην σας μάλλον πια πέφτουν στο κενό. Δεν έχετε ξεχάσει, αλλά και ούτε συγχωρέσει όλα αυτά που σας έκανε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αν αναζητάτε την αδελφή ψυχή σας μέσα από τη μόδα της κοινωνικής δικτύωσης, είτε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μάλλον άδικα χάνετε το χρόνο σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εσείς πια δεν ξαφνιάζεστε με τίποτα. Εχετε κάνει και πάθει πολλά στο παρελθόν σας και μέσα σε σχέσεις, που όλα τώρα απλά μπορείτε να τα αποκωδικοποιήσετε εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι κρίσεις και τα προβλήματα μέσα στην ερωτική ζωή μπορούν και να είναι η βάση για να ανανεωθεί μια σχέση, αρκεί να μην έχουν υπάρξει ακραίες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εχετε θυσιάσει πολλά στην εργασία και στα ταξίδια σας και τώρα σε αυτό το β’ 10ήμερο του μήνα θα αρχίσετε να βλέπετε και να εισπράττετε χρήμα και ανέσεις που θα κάνουν τη ζωή σας να ανέβει επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μη βάζετε όρια στην αγάπη και σε αυτά που αισθάνεστε. Αν υπάρχει κάτι μέσα στο μυαλό σας που θέλετε να πείτε στο άτομο του ενδιαφέροντός σας, τότε απλά κάντε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Προτιμήστε να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας και μακριά από ακραίες ερωτικές καταστάσεις, παρά να επιμένετε πάνω σε υποθέσεις που δεν έχουν μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Θα έχετε ερωτικές προτάσεις από έναν άνθρωπο που σας θαυμάζει, που όμως σας έχει δει-συναντήσει μόνο ελάχιστες φορές. Πολλά αυτά που δεν ξέρετε και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην πιστεύετε ό,τι σας τάζουν και μη βάζετε μέσα στο μυαλό σας μόνο αυτά που θέλετε. Δείτε αυτήν την εποχή με μια πιο καθαρή ματιά τελικά για ποιο λόγο είσαστε μόνοι και τι θέλετε στον επόμενο τόνο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ουδείς έχει το δικαίωμα να σας κάνει να στεναχωριέστε! Μην είστε και τόσο δεδομένοι σε άτομα που και εσείς έχετε πια αντιληφθεί ότι σας θέλουν μόνο για να συμπληρώνονται.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ναυπλιέων από τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου

Παραδόθηκε σήμερα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ναυπλιέων η πρώτη παρτίδα φαρμάκων που συγκεντρώθηκαν από τον Ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Εργατικών Κατοικιών. Στην παράδοση των φαρμάκων που παρέδωσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Γκολέμης, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος που ευχαρίστησε τον π. Βασίλειο για την δράση αυτή και ευχήθηκε να βρεθούν και […]

”Το Ναύπλιο και οι φυλακές του ” – Παράσταση στο Φρούριο του Παλαμηδίου

Μια παράσταση-ντοκουμέντο για τις φυλακές του Ναυπλίου, “ανθρώπινα μνημεία της σύγχρονης ιστορίας”. Θα παρουσιαστεί στο Φρούριο του Παλαμηδίου στον Προμαχώνα του Αγίου Αντρέα. (χώρος πρώτων φυλακών μετά την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς). Το Ναύπλιο, μια πόλη με μεγάλη και πλούσια ιστορία, κατοικείται συνεχώς και αδιάλειπτα από την προϊστορία έως και σήμερα και ζει απόλυτα συνδεδεμένη […]

Follow by Email