19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Στις 19/01 ο Ηλιος θα περάσει στον ζωδιακό οίκο του Υδροχόου, όπου εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο, τον Δία αλλά και την Αφροδίτη.

Μια ιδιαίτερη συγκατοίκηση 4 πλανητών, οι οποίοι θα ανατρέψουν όλες τις στατικές καταστάσεις και τα δεδομένα στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων. Επαγγελματικά, αισθηματικά και κοινωνικά θέματα – εκκρεμότητες θα λάβουν τις οριστικές τους λύσεις.                               

 ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ισορροπία στη σχέση

Έχετε καταφέρει να εξομαλύνετε την κατάσταση στη σχέση σας. Ακόμη και το άστατο παρελθόν σας το έχετε αποτάξει και δεν σας δημιουργεί πια πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μοναξιά από επιλογή

Αν, τελικά, αυτό που ζητάτε αυτήν την εποχή είναι η ηρεμία και η μοναξιά σας, τότε κάντε τις ανάλογες δηλώσεις και απομακρυνθείτε. Μην αφήνετε τους άλλους να υποθέτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ευχάριστες εκπλήξεις

Γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις είναι αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και μέσα στον μήνα του Υδροχόου. Χρήμα και αγάπη σάς περικυκλώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Νέος έρωτας

Δεν χρειάζεται να αναφέρετε στον καινούργιο άνθρωπο που έχει εισέλθει στη ζωή σας όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε στο παρελθόν. Δεν τον ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Πληγωμένη καρδιά

Η καρδιά σας έχει γίνει χίλια κομμάτια πάλι… Αυτά που έχετε δει και έχετε ακούσει αυτό το διάστημα σας έχουν πληγώσει. Μην το επιτρέψετε να συμβεί ξανά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αισθηματικά και οικονομικά θέματα

Αισθηματικά και οικονομικά έχουν μπλεχτεί και εσείς είστε υπόλογοι. Φροντίστε να τα λύσετε, τουλάχιστον τώρα πριν χαθούν οι λεπτές ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Να είστε προσεκτικοί

Μία καλή γνωριμία που έχετε κάνει έχει ήδη ανοίξει τη δύσκολη καρδιά σας… Επειδή όμως έχετε περάσει πολλά, καλό θα ήταν να είστε και πάλι πολύ προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Λάμψη και γοητεία

Με την Αφροδίτη από τη νέα θέση της να σας δίνει ιδιαίτερη λάμψη και γοητεία, εσείς θα καταφέρετε να αλλάξετε τη γνώμη του αναποφάσιστου συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αναζήτηση συντρόφου

Οι θεωρίες δεν είναι για εσάς. Εσείς σαν πύρινοι, το μόνο που επιθυμείτε είναι να βρείτε πια ένα σωστό ταίρι, που θα μπορείτε να το εμπιστευτείτε. Οι εκπλήξεις είναι κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Λύτρωση

Είστε ένα βήμα πριν αποχωρήσετε από σχέσεις και καταστάσεις που σας πληγώνουν. Αυτό είναι και κάτι που σε βάθος χρόνου θα σας λυτρώσει οριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/01 – 19/02

Ερωτική προσέγγιση

Οι κινήσεις που θα δείτε από ένα άτομο που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας δεν είναι μόνο από περιέργεια για το παρόν σας, αλλά για να καταφέρει να ξανακερδίσει την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Εχετε αφεθεί πολύ αυτό το διάστημα και αυτό χαλάει τη γενικότερη εικόνα σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα