17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο χώρο τη τέχνης – Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης

Θλίψη επικρατεί στον κόσμο των τεχνών, καθώς την τελευταία του ανάσα άφησε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης.

Τον θάνατό του γνωστοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο συνάδελφός του Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός, σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης που δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ, καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά» τονίζει ο ηθοποιός.

Παράλληλα στη δημοσίευσή του ασκεί κριτική και προς την εκκλησία καθώς όπως τονίζει υπάρχει «άρνηση της τοπικής εκκλησίας της πατρίδας του να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία όπως θα ήθελε ο εκλιπών, γιατί έχει ταυτόχρονα ζητήσει να αποτεφρωθεί» κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο: «Είναι απαράδεκτο και δείχνει σε τι μαύρα σκοτάδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκλησία μας» ζητώντας της ταυτόχρονα να πάρει επίσημα θέση «πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό και ανθρώπινο πρόβλημα, όπως επίσης να πάρει θέση και η επίσημη Πολιτεία».

«Ο κάθε ελεύθερος Άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σύγχρονη κοινωνία να επιλέγει τη θρησκεία του και τον τρόπο που θα εξαϋλωθεί το φθαρτό σώμα του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη» καταλήγει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Καιρός: Ηλιοφάνεια με ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο

Για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατα τις μεσημερινές ώρες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 35 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 14 έως 35 βαθμούς, στη Δυτική […]

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (24.10.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου. Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες […]