19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προσφορά τροφίμων στο Γηροκομείο της πόλης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου

Οι εθελοντές και η Νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου, μέσα στο πνεύμα των εορτών, προσέφεραν τρόφιμα στο Γηροκομείο Ναυπλίου για κάλυψη των αναγκών του.

Τα τρόφιμα δόθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου από την ΕΛΣΑΠ στο πλαίσιο της εκτίμησης για τη δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η παραλαβή και η προσφορά στο Γηροκομείο έγινε ύστερα από έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Περισσότερα Άρθρα

Παρών ο Αναγνωσταράς στη συνέλευση Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του συμμετείχε στη συνέλευση Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου όπου συζητήθηκε το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με το κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Στη σύντομη παρέμβαση του δήλωσε τα ακόλουθα: Το Ναύπλιο δεν είναι μια τυχαία επαρχιακή πόλη στην Ελλάδα, είναι […]

Ο Δήμος Ναυπλιέων για μία ακόμη φορά στο πλάι του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο»

Σε μια ξεχωριστή τελετή, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και εκπρόσωποι της Ο.Ε του Μαραθωνίου Ναυπλίου παρέδωσαν στην πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από τις συμμετοχές της διοργάνωσης του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου. Ο κ. Δημήτρης […]