18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίδομα θέρμανσης: Έως τη Δευτέρα οι αιτήσεις

Έως αύριο, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το επίδομα θέρμανσης. Oι δικαιούχοι του επιδόματος θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα στην πλατφόρμα “Myθέρμανση” προκειμένου να λάβουν το επίδομα που κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ.

Το επίδομα δικαιούνται νοικοκυριά που χρησιμοποιούν για τη θέρμανση της κύριας κατοικίας τους πετρέλαιο θέρμανσης ή φυσικό αέριο ή υγραέριο ή καυσόξυλα και πέλετ, για όσους κατοικούν σε οικισμούς με πληθυσμό έως 2.500 κατοίκους. H πληρωμή του επιδόματος θα γίνει σε δύο δόσεις ανάλογα με τα τιμολόγια αγοράς και συγκεκριμένα έως την 31η Ιανουαρίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου 2020 και έως την 31η Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν προβλήματα καθώς κάτοικοι δεν έβρισκαν τον οικισμό τους ή είχαν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Έτσι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους δεν βρίσκουν τον οικισμό τους ή έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 213162100, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση. Ήδη έχουν γίνει επικαιροποιήσεις των καταλόγων, μετά τη σχετική επικοινωνία των ενδιαφερόμενων.

Πηγή: enikonomia.gr

Περισσότερα Άρθρα

Oι Αθηναίοι εν μέσω lockdown βγήκαν να απολαύσουν την λιακάδα!

Αρκετοί είναι οι Αθηναίοι που φαίνεται να αψήφησαν εμμέσως τους περιορισμούς στην κυκλοφορία εν μέσω καθολικού lockdown στη χώρα και λόγω των ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή, βγήκαν για βόλτα. Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέβηκαν στη θάλασσα για να απολαύσουν τον ήλιο με τις οικογένειές τους, τα σκυλιά ή και τα ποδήλατά τους. Οι […]

Gitanjali Rao: Η 15χρονη επιστήμονας ως το «παιδί της χρονιάς» στο εξώφυλλο του Time

Μια 15χρονη επιστήμων και εφευρέτρια από τις ΗΠΑ έχει χαρακτηριστεί ως το «παιδί της χρονιάς». Η Gitanjali Rao, από το Ντένβερ του Κολοράντο, ερευνήτρια και εφευρέτης τιμάται από το περιοδικό Τime με την εικόνα της στο εξώφυλλο και ένα μεγάλο αφιέρωμα. Τα τελευταία 92 χρόνια, το περιοδικό επιλέγει το «πρόσωπο της χρονιάς», φιλοξενώντας φωτογραφία στο […]